“GDI”
Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az emailcímet (noha elfogadja, nem történik semmi). Köszönöm Hozzászólások
“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
KATT! “Fraggen und fraggen lassen.”
Danke, javítva! “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Nem katasztrofális hiba, csak jelzem, hogy a fenti sávban a Tiger Woods játéknál, ha rámegyünk a miniképre, el lett írva í címe: PGA Tour helyett PGS Rour. “értem én. csak leszarom.”
Rossz a metro2033as cikk linkje fent a kiemeltek között. Csak simán az oldalra mutat nem a cikkre. “Deadpool, rozsomák96, Necroman Mk2”
Nem hiba, de hogyan lehet fejlécet törölni? (Ha nem lehet, akkor lécci állítsátok vissza az eredetire! Köszi!)Necroman Mk2
“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Most én vagyok béna, vagy a PC365 egy adott blogBEJEGYZÉSére tényleg nem lehet linkelni? “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Egy pont 820x65-ös képet töltöttem fel a blogom fejlécébe, de átméretezte - vagy én tudom rosszul a számokat?Mellesleg javaslom a linkelt komment infóit belerakni a FAQ-ba, hogy ne kelljen állandóan itt keresnünk!
Nekem FF 3.5.5 van s az alól simán ment. Frissíts te is, talán úgy menni fog.B lehetőség: a kattintás után vársz egy kicsit - ha nem történik semmi, akkor rakd újra az egész FF-t.
“”
Firefox 3.51, de eddig ment, és most mintha nem is működne gombként. Mondjuk a múltkor is csak a Netscape-el sikerült nagy nehezen menteni, de most már ez sem működik... “You mean coitus?”
ez érdekel engem is, mert azért mennie kéne minden alól... “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Milyen böngésző alól csinálod? Nekem Firefox 3 alatt megy normálisan.Ha továbbra sem jó, akkor küldd át a Gameren privátba a nyers szöveget (linkekkel és tagekkel együtt!), majd én beteszem.
“”
Egyszerűen nem tudom menteni az új Flash bejegyzést, nyomom már egy fél órája és nem történik semmi... “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
http://arcade.gamer365.hu/?p=1112S van PC-re is, nem? :)
Most nézem, hogy a Gyromncer már csütörtökön fölkerült... Nem baj, attól még így is szép teljesítményOFF lezárva
OFF, de le a kalappal előttetek, srácok: egy (szombat) este 3 tesztet is kipakolni! “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Azt még a cikk kijövetele előtt írtam :) “-d(-_-)b-”
Wow és tényleg, meg is lett a "második rész". Köszöntem! *örül/tapsol*
“”
Szellem a palackban, elvileg már orvosoltuk a problémát : ) “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Kíváncsian várom h mi lesz a következő PC365 exkluzív teszt. Mert még a multik "portolását" sem látom :) “You mean coitus?”
ie8-ban csak akkor ilyen színű, ha compatibility módban nézed. kapcsold át! “”

Mostanában nem csinálja, de a linkek színének sem kéne ilyennek lennie gondolom. IE8-at használok.
“You mean coitus?”
egy shotot róla plz, ha megint előfordulna! ty! “”
A mai napon a munkahelyem és itthon is néha minden bekezdést középre igazítva jelenít meg, többnyire a jobb oldalsó sávban. Frissítés megoldja, de elég konstans hiba nálam. “Deadpool, rozsomák96, Necroman Mk2”
Ja, Necroman Mk2 voltam! “Deadpool, rozsomák96, Necroman Mk2”
Bug: blogbejegyzésben egy lezáratlan (b) vagy (i) tag kihat a korábbi bejegyzésekre is, azaz a következők végig félkövérek és/vagy dőltek lesznek. (Javítottam, de kérésre visszatehetem...) “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Egy érdekes hibára bukkantam:FlashFan-ként kivételesen a suliból csináltam IE7-tel a mai bejegyzést. Amikor másodszor átszerkesztettem a cuccot, akkor azt vettem észre, hogy nem volt kipipálva a Publikálom gomb. Ezért a végén benyomtam, de akkor meg nem olyan volt, mintha nem nyomtam volna be. Megcsináltam még 1-2-szer, de mindig ugyanaz lett az eredmény: nem jelent meg a nagyközönségnek.
(Tudom, tanulság: NE írjak a suliból, ahol csak IE7 van. :)
“értem én. csak leszarom.”
Most vettem észre egy bugot. Az mw2-es topikban moderálva vna a legfelső komment, de a hírek meleltti legfrisebb részben még az eredeti hozzászólás van. “You mean coitus?”
Előzményt a legkönnyebb megtalálni. Csak rákattintasz arra, hogy "+Előzmény Szendvics üzenete" és már látod is! A "tovább" gomb nemműködését megvizsgáljuk, köszi! “Móttó vagy nem mottó?”
Illetve előnézeti képben a gamer365 kis képe jelenik meg ha rátok guglizok. “Móttó vagy nem mottó?”
Az utan, h a cimemre jött egy visszaigazolo mél. Majd felajánlotta, h tovább és.. huh már nem is tudom mi. 2 opoció volt. Befejezés vagy profilbeállitás talán. Aztan bezártam az ablakot mivel a homokóra nem akart elmulni és ujra feljöttem ide. Be tudtam lépni, tehát beregelt, csak valamiért megállt a folyamat vagy nem tudom.A kommenteknél nem lenne jobb egy számozás. Mire megleli az ember ki irt neki és mire... "elözmény xy üzenetére" sztem kevés. Mi van ha 200 komment lesz?
Illetve ha a nyereményesö felületre nyomok, uj ablakban nyilik meg, elég lenne uj lap !
“You mean coitus?”
Ezen törjük a fejünket, hogy legyen e, még nem sikerült eldöntenünk.Belépés hiba megoldva, annak már hibátlanul kell működjön!
“You mean coitus?”
pontosan hol kaptad ezt a homokórát? “Móttó vagy nem mottó?”
Regisztralaskor mikor továbbot nyomtam egy homokórát kaptam ami soha nem akart elmulni. De betudtam lépni. “Üdv gamerek!!!”
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Meg lehetne azt oldani, hogy a hírek mellé odakerüljön, hogy mikor keletkezett? Pl ma olvastam a nyereményjátékról, de fogalmam sincs mikor indult. Szerintem nem lenne rossz. A belépés valóban probléma szokott lenni, nekem már kétszer jött elő, és ilyenkor a gamerre írok segítségért.
“”
Valóban most kipróbáltam és engedte. Mikor korábban próbáltam akkor nem lehetett, valamiért nem engedte. Viszont nem tudom azzal a Tom nevet beírni mert nem engedi, mert létrehoztam ezt sajna. Na mindegy, kavarodást nem hiszem, hogy okozni fog, a név ugyanaz csak az email lett más. “You mean coitus?”
Nos, amikor indítottuk a PC365öt, akkor átemeltük az összes gamer365-ös felhasználót, az akkori jelszóval. Szóval be kell tudj lépni a gamer365ös adataiddal, legalábbis azokkal, amik egy hónapja voltak... :) “”
Amúgy bocs, ha rossz topicban kérdeztem ezt meg csak még hozzá kell szoknom ehhez a kezelőfelülethez is. PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
Fórum szervíz
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
+ÚJ TÉMA
(mindenek előtt keresgélj, hátha már létezik!)
Kedvenc fórumtémáid
Ahhoz, hogy kedvenc fórumtémáid lehessenek regisztrálnod kell!
Kiemelt témák
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
PC-s hibaelhárítás közösségi módra.
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
Akciók a digitális disztribútoroknál.
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
Legfrissebb diskurzusok
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
PC365 Hibabejelentő (380)
Aréna / PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
[blackbox] Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az... Aréna / PC365 Hibabejelentő
Eladó/cserélhető játékok (7)
Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
[nonkeat] Deus Ex 3 Collector's Edition-t keresek megvételre! Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
Anime -|fanservice|- (113)
Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
[shalton] Hát ott van például a Manyuu Hikenchou az előző szezonból, abban folyamatosan... Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Vicces képek (111)
Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
[Necroman Mk2] Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
Milyen gépet vegyek? (40)
Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
[Doberman] Nah szétnéztem neked a piacon, és öszinte szívből csak egy alaplapot tudnék... Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hírek (139)
Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
[Necroman Mk2] Galactic Warefare, azaz Csillagok háborúja környezetben játszódó CoD4 / MW1... Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
Comics (31)
Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age.
Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.
[Necroman Mk2] A Tron: Legacy-t IMAX 3D-ben láttam, és az ottani tapasztalatom az, hogy amely filmet nem... Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age. Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.

CORSAIR
ASUS
Enermax 1500W