“FreePlayer & IndieGamer (PC)”
KATT! Hozzászólások
“Fraggen und fraggen lassen.”
Danke, javítva! “FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Nem katasztrofális hiba, csak jelzem, hogy a fenti sávban a Tiger Woods játéknál, ha rámegyünk a miniképre, el lett írva í címe: PGA Tour helyett PGS Rour. “értem én. csak leszarom.”
Rossz a metro2033as cikk linkje fent a kiemeltek között. Csak simán az oldalra mutat nem a cikkre. “Deadpool, rozsomák96, Necroman Mk2”
Nem hiba, de hogyan lehet fejlécet törölni? (Ha nem lehet, akkor lécci állítsátok vissza az eredetire! Köszi!)Necroman Mk2
Most én vagyok béna, vagy a PC365 egy adott blogBEJEGYZÉSére tényleg nem lehet linkelni? “FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Egy pont 820x65-ös képet töltöttem fel a blogom fejlécébe, de átméretezte - vagy én tudom rosszul a számokat?Mellesleg javaslom a linkelt komment infóit belerakni a FAQ-ba, hogy ne kelljen állandóan itt keresnünk!
Nekem FF 3.5.5 van s az alól simán ment. Frissíts te is, talán úgy menni fog.B lehetőség: a kattintás után vársz egy kicsit - ha nem történik semmi, akkor rakd újra az egész FF-t.
“”
Firefox 3.51, de eddig ment, és most mintha nem is működne gombként. Mondjuk a múltkor is csak a Netscape-el sikerült nagy nehezen menteni, de most már ez sem működik... “You mean coitus?”
ez érdekel engem is, mert azért mennie kéne minden alól... “FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Milyen böngésző alól csinálod? Nekem Firefox 3 alatt megy normálisan.Ha továbbra sem jó, akkor küldd át a Gameren privátba a nyers szöveget (linkekkel és tagekkel együtt!), majd én beteszem.
“”
Egyszerűen nem tudom menteni az új Flash bejegyzést, nyomom már egy fél órája és nem történik semmi... “FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Most nézem, hogy a Gyromncer már csütörtökön fölkerült... Nem baj, attól még így is szép teljesítményOFF lezárva
OFF, de le a kalappal előttetek, srácok: egy (szombat) este 3 tesztet is kipakolni! “FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Azt még a cikk kijövetele előtt írtam :) “Bármi legyen is a platform, konzol vagy PC, ha jó a játék, játszani fogják." by Blizzard”
igen volt de már megoldódott“-d(-_-)b-”
Wow és tényleg, meg is lett a "második rész". Köszöntem! *örül/tapsol*
“”
Szellem a palackban, elvileg már orvosoltuk a problémát : ) “FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Kíváncsian várom h mi lesz a következő PC365 exkluzív teszt. Mert még a multik "portolását" sem látom :) “You mean coitus?”
ie8-ban csak akkor ilyen színű, ha compatibility módban nézed. kapcsold át! “”

Mostanában nem csinálja, de a linkek színének sem kéne ilyennek lennie gondolom. IE8-at használok.
“You mean coitus?”
egy shotot róla plz, ha megint előfordulna! ty! “”
A mai napon a munkahelyem és itthon is néha minden bekezdést középre igazítva jelenít meg, többnyire a jobb oldalsó sávban. Frissítés megoldja, de elég konstans hiba nálam. “Deadpool, rozsomák96, Necroman Mk2”
Ja, Necroman Mk2 voltam! “Deadpool, rozsomák96, Necroman Mk2”
Bug: blogbejegyzésben egy lezáratlan (b) vagy (i) tag kihat a korábbi bejegyzésekre is, azaz a következők végig félkövérek és/vagy dőltek lesznek. (Javítottam, de kérésre visszatehetem...) “FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Egy érdekes hibára bukkantam:FlashFan-ként kivételesen a suliból csináltam IE7-tel a mai bejegyzést. Amikor másodszor átszerkesztettem a cuccot, akkor azt vettem észre, hogy nem volt kipipálva a Publikálom gomb. Ezért a végén benyomtam, de akkor meg nem olyan volt, mintha nem nyomtam volna be. Megcsináltam még 1-2-szer, de mindig ugyanaz lett az eredmény: nem jelent meg a nagyközönségnek.
(Tudom, tanulság: NE írjak a suliból, ahol csak IE7 van. :)
“értem én. csak leszarom.”
Most vettem észre egy bugot. Az mw2-es topikban moderálva vna a legfelső komment, de a hírek meleltti legfrisebb részben még az eredeti hozzászólás van. “You mean coitus?”
Előzményt a legkönnyebb megtalálni. Csak rákattintasz arra, hogy "+Előzmény Szendvics üzenete" és már látod is! A "tovább" gomb nemműködését megvizsgáljuk, köszi! “Móttó vagy nem mottó?”
Illetve előnézeti képben a gamer365 kis képe jelenik meg ha rátok guglizok. “Móttó vagy nem mottó?”
Az utan, h a cimemre jött egy visszaigazolo mél. Majd felajánlotta, h tovább és.. huh már nem is tudom mi. 2 opoció volt. Befejezés vagy profilbeállitás talán. Aztan bezártam az ablakot mivel a homokóra nem akart elmulni és ujra feljöttem ide. Be tudtam lépni, tehát beregelt, csak valamiért megállt a folyamat vagy nem tudom.A kommenteknél nem lenne jobb egy számozás. Mire megleli az ember ki irt neki és mire... "elözmény xy üzenetére" sztem kevés. Mi van ha 200 komment lesz?
Illetve ha a nyereményesö felületre nyomok, uj ablakban nyilik meg, elég lenne uj lap !
“You mean coitus?”
Ezen törjük a fejünket, hogy legyen e, még nem sikerült eldöntenünk.Belépés hiba megoldva, annak már hibátlanul kell működjön!
“You mean coitus?”
pontosan hol kaptad ezt a homokórát? “Móttó vagy nem mottó?”
Regisztralaskor mikor továbbot nyomtam egy homokórát kaptam ami soha nem akart elmulni. De betudtam lépni. “Üdv gamerek!!!”
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Meg lehetne azt oldani, hogy a hírek mellé odakerüljön, hogy mikor keletkezett? Pl ma olvastam a nyereményjátékról, de fogalmam sincs mikor indult. Szerintem nem lenne rossz. A belépés valóban probléma szokott lenni, nekem már kétszer jött elő, és ilyenkor a gamerre írok segítségért.
“”
Valóban most kipróbáltam és engedte. Mikor korábban próbáltam akkor nem lehetett, valamiért nem engedte. Viszont nem tudom azzal a Tom nevet beírni mert nem engedi, mert létrehoztam ezt sajna. Na mindegy, kavarodást nem hiszem, hogy okozni fog, a név ugyanaz csak az email lett más. “You mean coitus?”
Nos, amikor indítottuk a PC365öt, akkor átemeltük az összes gamer365-ös felhasználót, az akkori jelszóval. Szóval be kell tudj lépni a gamer365ös adataiddal, legalábbis azokkal, amik egy hónapja voltak... :) “”
Amúgy bocs, ha rossz topicban kérdeztem ezt meg csak még hozzá kell szoknom ehhez a kezelőfelülethez is. “”
Az lenne a kérdésem, hogy nem engedett regisztrálni a gamer365-ös emailemmel és azt szeretném megkérdezni, hogy a két oldal kezeli egybe a felhasználókat, vagy ide akkor az uj regemmel tudok csak írkálni? Mondjuk sikerült itt is ugyanazt a nick nevet megadnom, szal nem olyan nagy gond, meg amúgy sem szoktam sűrűn írkálgatni. Csak mikor a pc365-re akartam regelni, akkor a gamer365ös emailemre már azt írta, hogy benne van a rendszerben, de nem tudtam belépni azokkal az adataimmal ide is. PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
Fórum szervíz
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
+ÚJ TÉMA
(mindenek előtt keresgélj, hátha már létezik!)
Kedvenc fórumtémáid
Ahhoz, hogy kedvenc fórumtémáid lehessenek regisztrálnod kell!
Kiemelt témák
PC365 Hibabejelentő (379)
Aréna / PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
[Necroman Mk2] KATT! Aréna / PC365 Hibabejelentő
CSak a CS (27)
Játékok / CSak a CS
Egy e-sport mindenek felett
[he7edik.] Igaz én se játszottam már legalább 2 hónapja igaz még kell venni billentyűzetet a noti... Játékok / CSak a CS
Egy e-sport mindenek felett
Legfrissebb diskurzusok
Left 4 Dead (59)
Játékok / Left 4 Dead
Minden ami a játékal kapcsolatos. Partik szervezése, újdonságok, stb...
[backstab] Bingó! Visszaraktam a Catalyst 10.7-et, tökéletesen működik! Nagyon köszi! Játékok / Left 4 Dead
Minden ami a játékal kapcsolatos. Partik szervezése, újdonságok, stb...
Hasznos Holmik (102)
Aréna / Hasznos Holmik
Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.
[Lothar] iTunes 10.0
Silverlight 4 (4.0.50826.0) Aréna / Hasznos Holmik
Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.
Digi Gazdaságos (71)
Aréna / Digi Gazdaságos
Akciók a digitális disztribútoroknál.
[sinus1] Direct2Drive-on új akció, 4 héten át néhány kiválasztott játék 6 font, hetenként... Aréna / Digi Gazdaságos
Akciók a digitális disztribútoroknál.
Quake Live (8)
Játékok / Quake Live
A legjobb internetes multiplayer FPS!
[Necroman Mk2] Na, továbbra is megtartották a készítők DevPick akciókat, sőt, most nem akármivel... Játékok / Quake Live
A legjobb internetes multiplayer FPS!
Hírek (112)
Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
[HZeXtravaganza] A GC kapcsán kicsit radar alatt maradt, kibloggolni viszont most nincs időm/kedvem, így... Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
Fotózás (13)
Aréna / Fotózás
Minden ami a fotózással kapcsolatos!
Vázak,objektívek,kiegészítők,technikák...
[Ray] Behalt ez is..:S:S Aréna / Fotózás
Minden ami a fotózással kapcsolatos! Vázak,objektívek,kiegészítők,technikák...
Eladó/cserélhető játékok (3)
Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
[Roxas] Modern Warfare 2 bontatlan, európai: 6000 Ft. Prince of Persia Forgotten sands bontatlan,... Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
Battlefield Heroes (37)
Játékok / Battlefield Heroes
Gondoltam ez a remek játék is megérdemel egy topikot. Akinek van kedve játszani az írja be a karaktere nevét és összehozzuk a játékot:)
[HZeXtravaganza] Jézusom, milyen régen nem toltam ezt a gyöngyszemet! Ha befejeztem a Titan Quest-et,... Játékok / Battlefield Heroes
Gondoltam ez a remek játék is megérdemel egy topikot. Akinek van kedve játszani az írja be a karaktere nevét és összehozzuk a játékot:)
Nagy VGA Topic (60)
Hardver / Nagy VGA Topic
[he7edik.] Npeti : Mindenképp az 1GB-os változatot vedd Hardver / Nagy VGA Topic
Freeware Fórum (30)
Játékok / Freeware Fórum
Az ingyenes is lehet minőségi, ebben a topicban az ilyen játékokat szedjük össze.
[HZeXtravaganza] Nem is értem, hogy az USAF miért nem mozdult rá a repszimekre, ha már az Army szponzorálja... Játékok / Freeware Fórum
Az ingyenes is lehet minőségi, ebben a topicban az ilyen játékokat szedjük össze.

Gépház VoomPC-2
Mushkin DDR-3 6Gb /1600 KIT
Intel s1366