Regisztráció

x
Regisztráció
A regisztráció első lépéseként add meg az e-mail címedet!

Fórum / Aréna /

PC365 Hibabejelentő

indította: liquid, eddig 380 hozzászólás
« 1/8 »
11. dec 03. #380
blackbox

“GDI”
Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az emailcímet (noha elfogadja, nem történik semmi). Köszönöm

10. jún 02. #379
Necroman Mk2

“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
KATT!

10. jún 01. #378
blackbox

“GDI”
Emailcímet hol lehet megváltoztatni? Nem találtam ilyen opciót.

10. ápr 22. #377
Lothar

“Fraggen und fraggen lassen.”
Danke, javítva!

10. ápr 22. #376
Necroman Mk2

“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Nem katasztrofális hiba, csak jelzem, hogy a fenti sávban a Tiger Woods játéknál, ha rámegyünk a miniképre, el lett írva í címe: PGA Tour helyett PGS Rour.

10. febr 08. #375
Lothar

“Fraggen und fraggen lassen.”
Köszi, javítva!

10. febr 07. #374
Npeti

“értem én. csak leszarom.”
Rossz a metro2033as cikk linkje fent a kiemeltek között. Csak simán az oldalra mutat nem a cikkre.

10. jan 23. #373
FlashFan

“Deadpool, rozsomák96, Necroman Mk2”
Nem hiba, de hogyan lehet fejlécet törölni? (Ha nem lehet, akkor lécci állítsátok vissza az eredetire! Köszi!)
Necroman Mk2

09. dec 15. #372
elvis

“You mean coitus?”
már jó!

09. nov 28. #371
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Esetleg így?
barkácslink

09. nov 28. #370
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Hoppá...

09. nov 28. #369
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Nekem sikerült:
blogbejegyzés

09. nov 28. #368
Necroman Mk2

Most én vagyok béna, vagy a PC365 egy adott blogBEJEGYZÉSére tényleg nem lehet linkelni?

09. nov 28. #367
Necroman Mk2

Egy pont 820x65-ös képet töltöttem fel a blogom fejlécébe, de átméretezte - vagy én tudom rosszul a számokat?

Mellesleg javaslom a linkelt komment infóit belerakni a FAQ-ba, hogy ne kelljen állandóan itt keresnünk!

09. nov 25. #366
Necroman Mk2

Nekem FF 3.5.5 van s az alól simán ment. Frissíts te is, talán úgy menni fog.
B lehetőség: a kattintás után vársz egy kicsit - ha nem történik semmi, akkor rakd újra az egész FF-t.

09. nov 24. #365
rajden

“”
Firefox 3.51, de eddig ment, és most mintha nem is működne gombként. Mondjuk a múltkor is csak a Netscape-el sikerült nagy nehezen menteni, de most már ez sem működik...

09. nov 24. #364
elvis

“You mean coitus?”
ez érdekel engem is, mert azért mennie kéne minden alól...

09. nov 24. #363
Necroman Mk2

Milyen böngésző alól csinálod? Nekem Firefox 3 alatt megy normálisan.

Ha továbbra sem jó, akkor küldd át a Gameren privátba a nyers szöveget (linkekkel és tagekkel együtt!), majd én beteszem.

09. nov 24. #362
rajden

“”
Egyszerűen nem tudom menteni az új Flash bejegyzést, nyomom már egy fél órája és nem történik semmi...

09. nov 22. #361
Necroman Mk2

http://arcade.gamer365.hu/?p=1112

S van PC-re is, nem? :)

09. nov 21. #360
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Ööö, van Gyromancer tesztünk?

09. nov 21. #359
Necroman Mk2

Most nézem, hogy a Gyromncer már csütörtökön fölkerült... Nem baj, attól még így is szép teljesítmény
OFF lezárva

09. nov 21. #358
Necroman Mk2

OFF, de le a kalappal előttetek, srácok: egy (szombat) este 3 tesztet is kipakolni!

09. nov 21. #357
Necroman Mk2

Azt még a cikk kijövetele előtt írtam :)

09. nov 21. #356
ProEvoFan

“”
igen volt de már megoldódott

09. nov 21. #355
csavar

“-d(-_-)b-”
Wow és tényleg, meg is lett a "második rész". Köszöntem!
*örül/tapsol*

09. nov 21. #354
Oldern

“”
Szellem a palackban, elvileg már orvosoltuk a problémát : )

09. nov 21. #353
csavar

“-d(-_-)b-”
Khm. Olvasom a Torchlight-ot és eltűnik? Vagy betéptem? :)

09. nov 21. #352
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Torchlight?

09. nov 21. #351
Necroman Mk2

Kíváncsian várom h mi lesz a következő PC365 exkluzív teszt. Mert még a multik "portolását" sem látom :)

09. nov 18. #355
elvis

“You mean coitus?”
ie8-ban csak akkor ilyen színű, ha compatibility módban nézed. kapcsold át!

09. nov 18. #354
Blackcolt

“”

Mostanában nem csinálja, de a linkek színének sem kéne ilyennek lennie gondolom. IE8-at használok.

09. nov 18. #353
elvis

“You mean coitus?”
egy shotot róla plz, ha megint előfordulna! ty!

09. nov 16. #352
Blackcolt

“”
A mai napon a munkahelyem és itthon is néha minden bekezdést középre igazítva jelenít meg, többnyire a jobb oldalsó sávban. Frissítés megoldja, de elég konstans hiba nálam.

09. nov 13. #351
FlashFan

Ja, Necroman Mk2 voltam!

09. nov 13. #350
FlashFan

Bug: blogbejegyzésben egy lezáratlan (b) vagy (i) tag kihat a korábbi bejegyzésekre is, azaz a következők végig félkövérek és/vagy dőltek lesznek. (Javítottam, de kérésre visszatehetem...)

09. nov 12. #349
Necroman Mk2

Egy érdekes hibára bukkantam:
FlashFan-ként kivételesen a suliból csináltam IE7-tel a mai bejegyzést. Amikor másodszor átszerkesztettem a cuccot, akkor azt vettem észre, hogy nem volt kipipálva a Publikálom gomb. Ezért a végén benyomtam, de akkor meg nem olyan volt, mintha nem nyomtam volna be. Megcsináltam még 1-2-szer, de mindig ugyanaz lett az eredmény: nem jelent meg a nagyközönségnek.
(Tudom, tanulság: NE írjak a suliból, ahol csak IE7 van. :)

09. nov 09. #348
elvis

“You mean coitus?”
damn it... javítjuk, ty!

09. nov 09. #347
Npeti

“értem én. csak leszarom.”
Most vettem észre egy bugot. Az mw2-es topikban moderálva vna a legfelső komment, de a hírek meleltti legfrisebb részben még az eredeti hozzászólás van.

09. nov 09. #346
elvis

“You mean coitus?”
Előzményt a legkönnyebb megtalálni. Csak rákattintasz arra, hogy "+Előzmény Szendvics üzenete" és már látod is! A "tovább" gomb nemműködését megvizsgáljuk, köszi!

09. nov 09. #345
Szendvics

“Móttó vagy nem mottó?”
Illetve előnézeti képben a gamer365 kis képe jelenik meg ha rátok guglizok.

09. nov 08. #344
Szendvics

“Móttó vagy nem mottó?”
Az utan, h a cimemre jött egy visszaigazolo mél. Majd felajánlotta, h tovább és.. huh már nem is tudom mi. 2 opoció volt. Befejezés vagy profilbeállitás talán. Aztan bezártam az ablakot mivel a homokóra nem akart elmulni és ujra feljöttem ide. Be tudtam lépni, tehát beregelt, csak valamiért megállt a folyamat vagy nem tudom.

A kommenteknél nem lenne jobb egy számozás. Mire megleli az ember ki irt neki és mire... "elözmény xy üzenetére" sztem kevés. Mi van ha 200 komment lesz?

Illetve ha a nyereményesö felületre nyomok, uj ablakban nyilik meg, elég lenne uj lap !

09. nov 08. #343
elvis

“You mean coitus?”
Ezen törjük a fejünket, hogy legyen e, még nem sikerült eldöntenünk.
Belépés hiba megoldva, annak már hibátlanul kell működjön!

09. nov 08. #342
elvis

“You mean coitus?”
pontosan hol kaptad ezt a homokórát?

09. nov 08. #341
Szendvics

“Móttó vagy nem mottó?”
Regisztralaskor mikor továbbot nyomtam egy homokórát kaptam ami soha nem akart elmulni. De betudtam lépni.

09. nov 08. #340
Vice

“Üdv gamerek!!!”
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Meg lehetne azt oldani, hogy a hírek mellé odakerüljön, hogy mikor keletkezett? Pl ma olvastam a nyereményjátékról, de fogalmam sincs mikor indult. Szerintem nem lenne rossz.

A belépés valóban probléma szokott lenni, nekem már kétszer jött elő, és ilyenkor a gamerre írok segítségért.

09. nov 06. #339
Doma

“”
Zsír. be tudtam lépni :D tegnap nem engedett, de most már jó :)

09. nov 05. #338
Tom

“”
Valóban most kipróbáltam és engedte. Mikor korábban próbáltam akkor nem lehetett, valamiért nem engedte. Viszont nem tudom azzal a Tom nevet beírni mert nem engedi, mert létrehoztam ezt sajna. Na mindegy, kavarodást nem hiszem, hogy okozni fog, a név ugyanaz csak az email lett más.

09. nov 05. #337
elvis

“You mean coitus?”
Nos, amikor indítottuk a PC365öt, akkor átemeltük az összes gamer365-ös felhasználót, az akkori jelszóval. Szóval be kell tudj lépni a gamer365ös adataiddal, legalábbis azokkal, amik egy hónapja voltak... :)

09. nov 05. #336
Tom

“”
Amúgy bocs, ha rossz topicban kérdeztem ezt meg csak még hozzá kell szoknom ehhez a kezelőfelülethez is.

1|2|3|4|5|6|7|8
« 1/8 »
PC365 Hibabejelentő
Létrehozta: liquid
Létrehozva: 2009. szeptember 30.
Hozzászólások száma: 380
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
Fórum szervíz
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
+ÚJ TÉMA (mindenek előtt keresgélj, hátha már létezik!)
Kedvenc fórumtémáid
Ahhoz, hogy kedvenc fórumtémáid lehessenek regisztrálnod kell!
Kiemelt témák

Elsősegély (231)

Aréna / Elsősegély

PC-s hibaelhárítás közösségi módra.

[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni.

Hasznos Holmik (129)

Aréna / Hasznos Holmik

Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.

[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és...

Digi Gazdaságos (180)

Aréna / Digi Gazdaságos

Akciók a digitális disztribútoroknál.

[axl] The Indie Gala
Legfrissebb diskurzusok

Digi Gazdaságos (180)

Aréna / Digi Gazdaságos

Akciók a digitális disztribútoroknál.

[axl] The Indie Gala

PC365 Hibabejelentő (380)

Aréna / PC365 Hibabejelentő

Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.

[blackbox] Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az...

Eladó/cserélhető játékok (7)

Játékok / Eladó/cserélhető játékok

Ez hiányzott eddig

[nonkeat] Deus Ex 3 Collector's Edition-t keresek megvételre!

Anime -|fanservice|- (113)

Aréna / Anime -|fanservice|-

Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)

[shalton] Hát ott van például a Manyuu Hikenchou az előző szezonból, abban folyamatosan...

Hasznos Holmik (129)

Aréna / Hasznos Holmik

Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.

[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és...

Vicces képek (111)

Aréna / Vicces képek

Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!

[Necroman Mk2]

Milyen gépet vegyek? (40)

Hardver / Milyen gépet vegyek?

Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.

[Doberman] Nah szétnéztem neked a piacon, és öszinte szívből csak egy alaplapot tudnék...

Elsősegély (231)

Aréna / Elsősegély

PC-s hibaelhárítás közösségi módra.

[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni.

Hírek (139)

Aréna / Hírek

A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.

[Necroman Mk2] Galactic Warefare, azaz Csillagok háborúja környezetben játszódó CoD4 / MW1...

Comics (31)

Játékok / Comics

Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age. Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.

[Necroman Mk2] A Tron: Legacy-t IMAX 3D-ben láttam, és az ottani tapasztalatom az, hogy amely filmet nem...

© Copyright - 365Media Kft. - Minden jog fenntartva! Az oldalon publikált
minden tartalom a 365Media Kft. tulajdona, felhasználása, csak a
365Media Kft. írásos engedélyével lehetséges!