Regisztráció

x
Regisztráció
A regisztráció első lépéseként add meg az e-mail címedet!

Fórum / Aréna /

PC365 Hibabejelentő

indította: liquid, eddig 380 hozzászólás
« 2/8 »
09. nov 05. #335
Tom

“”
Az lenne a kérdésem, hogy nem engedett regisztrálni a gamer365-ös emailemmel és azt szeretném megkérdezni, hogy a két oldal kezeli egybe a felhasználókat, vagy ide akkor az uj regemmel tudok csak írkálni? Mondjuk sikerült itt is ugyanazt a nick nevet megadnom, szal nem olyan nagy gond, meg amúgy sem szoktam sűrűn írkálgatni. Csak mikor a pc365-re akartam regelni, akkor a gamer365ös emailemre már azt írta, hogy benne van a rendszerben, de nem tudtam belépni azokkal az adataimmal ide is.

09. nov 05. #334
jardo

“Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!”
köszi szépen :)

09. nov 05. #333
elvis

“You mean coitus?”
365 Login oldalon tudod megváltoztatni!

09. nov 05. #332
Blackcolt

“”
Ha van gamer365-ös reged, akkor ott meg tudod tenni. Vagy esetleg a 365login-on.

09. nov 05. #331
jardo

“Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!”
Hali, új vagyok, így lehet, hogy csak én vagyok balfék, de én nem találtam olyan opciót a profilom szerkesztésénél, hogy meg tudjam változtatni a jelszavamat. Nos, erre van lehetőség? Thx

09. nov 04. #330
nonkeat

“itsukashima”
Balckcolt az élesszemű. >>>]

09. nov 04. #329
Blackcolt

“”
A footerben a feednél "kövessd" szerepel, a twitternél pedig "kövesd". Nem akarok dönteni, hogy melyik a jó, de legalább legyen konzisztens.

09. nov 02. #328
Blackcolt

“”
Fúú, tényleg jól néz ki. Le a Google hirdetésekkel!

09. nov 02. #327
rajden

“”
Csinos az oldal nagyon :)

09. nov 02. #326
elvis

“You mean coitus?”
tettünk be szebbet! :)

09. nov 02. #325
rajden

“”
Kiszedtétek a google-ös reklámokat? :)

09. okt 29. #324
FlashFan

“Deadpool, rozsomák96, Necroman Mk2”
És most sem? :)

09. okt 29. #323
elvis

“You mean coitus?”
Vettem... nézem, hogy mit lehet tenni.

09. okt 29. #322
Necroman Mk2

“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Igen, ezt én is észrevettem már. Nem katasztrofális hiba, de zavaró.

09. okt 29. #321
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Nekem egy usability gondom van. Én úgy használom normálisan (tehát amikor nem játszom) az egeret, hogy a csuklóm az egérpad párnázott csuklótámaszán van és a nagy sebességre beállított egérkurzort kizárólag a tenyerem mozgatásával a képernyő teljes felületén tudom használni. Tény ugye, hogy az ember ujjai kényelmesebben húzzák a test felé az egeret (ez ugye a kéz nyugalmi állapota - félököl - felé mozgás), mintsem tolja el azt, mert ekkor csuklóhelyzetet vagy fogást kellene váltani. Ebből következően egy honlapon mindig alulról felfelé mozgatom az egérmutatót, miközben rá akarok kattintani valamire.

A jobb oldalt található fórum- és blogoszlopban ha az egér a fórum- vagy a blogbejegyzés címén áll, akkor popuppol a rövid jellemzés. Mivel van egy kis delay a popup eltűnésekor, a felfelé mozgó kurzorom szinte mindig ráfut a popup-ra, ami ettől megmarad és nem tűnik el - viszont eltakarja a felette lévő bejegyzést, amire emiatt nem tudok kattintani. Ekkor mindig egy plusz mozdulatsor szükséges, amivel lehúzom a kurzort, megvárom amíg a popup eltűnik és visszaviszem a kurzort a linkre, ami érdekel.

Nem lehetne a delay-t nullára venni, azaz a popup azonnal tűnjön el, amint a kurzor elhagyja a linket? Vagy beállítani, hogy ne felfelé, hanem lefelé vagy oldalra helyezkedjen el?

09. okt 27. #320
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Nem. Én legalábbis nem látok semmit nálad.

09. okt 27. #319
Necroman Mk2

“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Bár sejtem a választ, de azért biztosra megyek: a moderátorok ugye a publikálatlan bejegyzéseinket is látják?

09. okt 25. #318
flash

“Stealth action is my obsession”
Nem is habozok tovább. Köszönöm.

09. okt 25. #317
elvis

“You mean coitus?”
Nah, aki ilyen problémákkal küzd - mindenki aki a legutóbbi update óta publikált - mentsen rá egy blogpostjára és akkor szépen befrissül minden!

09. okt 24. #316
flash

Köszönöm a gyors reagálást. :)

09. okt 24. #315
Lothar

“Fraggen und fraggen lassen.”
Én látom (és btw. nagyon jó)! De valóban csak a profilodban látni, a főoldalon nem. Továbbítom.

09. okt 24. #314
flash

Most nézem, hogy valamiért nem frissesség szerint teszi ki a blogokat.

09. okt 24. #313
flash

Írtam egy blogot, kipiáltam, hogy publikálható, de nem jelenik meg a Blogok menüpontban. :S

09. okt 24. #312
Lothar

“Fraggen und fraggen lassen.”
Megfontolandó, még lesz róla szó, mivel végleges novemberben lesz. Ami pedig a hírportálságot illeti: megint csak november a kulcsszó, onnantól jóval több minden lesz az oldalon, nem csak hírek.

09. okt 24. #311
Necroman Mk2

Nem hiba, csak javaslat: mivel látom az eredmény itt egy hírportál, ezért lehetne a napi hírlimitet 9-ben maximalizálni? Csak mert a fenti fejléc miatt a korán befutott hírek már nem fognak látszódni a nap végére, a szekcióba pedig nem biztos, hogy mindenki bele fog nézni.

09. okt 24. #310
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Operán is működünk, csak akkor hetero módban. Izé, szóval akkor nem lekerekítettek az élek, hanem szögletesek :)

09. okt 24. #309
elvis

“You mean coitus?”
Egyébként ie7-re már csak minimálisan van optimalizálva az oldal (elfut rajta, de annyi), ha már ie, akkor használj inkább 8at, de sokkal jobb és szebb firefoxot, safarit, vagy google chrome-ot használva!

09. okt 23. #308
Vice

“Üdv gamerek!!!”
Sziasztok!

Itt is szeretném megköszönni a szrkesztőknek, hogy a gameren írt problémámat megoldottátok. Be tudtam lépni, itt vagyok. Köszi

09. okt 23. #307
flash

Most már jó, én voltam a hülye. :P Miután szerkesztettem a bejegyzést, ugyanazt az ablakot kaptam vissza, nem pedig a blog főoldalát.

09. okt 23. #306
Npeti

“értem én. csak leszarom.”
Nálam müködik. Ami a ---more--- elött van rész csak az fog láttszodni a blogod főoldalán, a többi pedig csak a bejegyzésben.

09. okt 23. #305
flash

De mégsem akar működni. :S

09. okt 23. #304
flash

Ezt még nem is vettem észre. Thanks.

09. okt 23. #303
liquid

“Notes adhesives”
Tudsz bevezetőt írni. A szövegbe ilesztett ---more--- parancs előtti rész a lead, utána a többi.

09. okt 23. #302
flash

Plusz lenne még egy fejlesztési javaslatom. Nagyon örülnék neki, ha az archívum mellett (akár helyett) egy kategória fül is megjelenne, ahol a blogger saját maga hozhatna létre kategóriákat bejegyzései számára, pl: software, hardware, teszt, flash, stb.

09. okt 23. #301
flash

Lehet, hogy már jelezték, de engem kifejezetten zavar, hogy ha írok egy blogbejegyzést, nincs lehetőség bevezetőt írni, mint a gameren. Lesz valamilyen orvosság rá? :)

09. okt 22. #300
elvis

“You mean coitus?”
Elég sokmindent változtattunk (semmi sem látszik belőle :D), lehet, hogy pár apró bug elkerülte a figyelmünket. Ha találtok ilyet, gyorsan írjátok meg plz!

09. okt 21. #299
liquid

“Notes adhesives”
Illetve naptárt, na. Iszom még egy kávét. A majom ugyanaz. :)

09. okt 21. #298
Borzas

“”
Remélem a sorsoló-majom algoritmusát újraírtátok, illetve nem uhgyanaz a majom húzza ki a nyertest mint a gameren :) :) :)

09. okt 21. #297
liquid

“Notes adhesives”
Azt majd novemberben. Az elsőnapos plakátot pénteken sorsoljuk.

09. okt 21. #296
Adibadi

“”
A nyereményjáték eredményéről semmi hir (első 24 órában regisztrálókra gondolok). Plusz a folyamatosan ölünkbe hulló játékokra is türelmetlenül várok. :-I

09. okt 20. #295
Borzas

“”
Ne haragudj nem láttam (látom) hogy válaszolt volna valaki ...elnézést

(sunny)

09. okt 20. #294
liquid

“Notes adhesives”
Ahogy lentebb is írjuk: jelenleg nincs ilyen lehetőség.

09. okt 20. #293
Borzas

“”
Én még mindig nem találok semmilyen megoldást a hozzászólásom szerkesztésére... szóljatok pls ha én néztem el valamit...

09. okt 19. #292
rolmanus

“Csak az használ pécét, aki túl csóró a machintoshoz.”
Viszont a privát üzenetek hiánya már annál inkább zavaró lehet.

09. okt 19. #291
rolmanus

Jó, nem mintha nekem olyan sokat jelentene, hogy oda van-e rakva pár név egy "Barátaim" kiírás alá, magamtól is tudom, kit csípek. :D

09. okt 19. #290
liquid

“Notes adhesives”
Barátlistánk nincsen, és egyelőre nem is lesz. Az új Gamer365-ön bemutatkozó verzióját valószínűleg áthozzuk majd ide is.

09. okt 19. #289
elvis

“You mean coitus?”
Az, hogy most nincs, nem jelenti azt, hogy nem lesz. Amikor majd a gamer is ezzel a motorral fog menni, akkor biztosan lesz már, mert a kettő totál közös adatbázist fog használni.

09. okt 19. #288
rolmanus

Tényleg nincs barátlista, csak most nézem :S Hát ez van, a pécéseknek nincsenek barátaik. :D

09. okt 19. #287
lde

“Be IMMORTAL”
Annyi hogy hiányzik a barátlista (vagy csak én nem találtam meg?o.O). Amúgy nagyon jó lett az oldal design-ja.

09. okt 19. #286
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Itt nincsenek szociális funkciók, ez egy pécés oldal, nem konzolos tinik csetközpontja :)

1|2|3|4|5|6|7|8
« 2/8 »
PC365 Hibabejelentő
Létrehozta: liquid
Létrehozva: 2009. szeptember 30.
Hozzászólások száma: 380
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
Fórum szervíz
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
+ÚJ TÉMA (mindenek előtt keresgélj, hátha már létezik!)
Kedvenc fórumtémáid
Ahhoz, hogy kedvenc fórumtémáid lehessenek regisztrálnod kell!
Kiemelt témák

Elsősegély (231)

Aréna / Elsősegély

PC-s hibaelhárítás közösségi módra.

[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni.

Hasznos Holmik (129)

Aréna / Hasznos Holmik

Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.

[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és...

Digi Gazdaságos (180)

Aréna / Digi Gazdaságos

Akciók a digitális disztribútoroknál.

[axl] The Indie Gala
Legfrissebb diskurzusok

Digi Gazdaságos (180)

Aréna / Digi Gazdaságos

Akciók a digitális disztribútoroknál.

[axl] The Indie Gala

PC365 Hibabejelentő (380)

Aréna / PC365 Hibabejelentő

Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.

[blackbox] Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az...

Eladó/cserélhető játékok (7)

Játékok / Eladó/cserélhető játékok

Ez hiányzott eddig

[nonkeat] Deus Ex 3 Collector's Edition-t keresek megvételre!

Anime -|fanservice|- (113)

Aréna / Anime -|fanservice|-

Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)

[shalton] Hát ott van például a Manyuu Hikenchou az előző szezonból, abban folyamatosan...

Hasznos Holmik (129)

Aréna / Hasznos Holmik

Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.

[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és...

Vicces képek (111)

Aréna / Vicces képek

Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!

[Necroman Mk2]

Milyen gépet vegyek? (40)

Hardver / Milyen gépet vegyek?

Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.

[Doberman] Nah szétnéztem neked a piacon, és öszinte szívből csak egy alaplapot tudnék...

Elsősegély (231)

Aréna / Elsősegély

PC-s hibaelhárítás közösségi módra.

[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni.

Hírek (139)

Aréna / Hírek

A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.

[Necroman Mk2] Galactic Warefare, azaz Csillagok háborúja környezetben játszódó CoD4 / MW1...

Comics (31)

Játékok / Comics

Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age. Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.

[Necroman Mk2] A Tron: Legacy-t IMAX 3D-ben láttam, és az ottani tapasztalatom az, hogy amely filmet nem...

© Copyright - 365Media Kft. - Minden jog fenntartva! Az oldalon publikált
minden tartalom a 365Media Kft. tulajdona, felhasználása, csak a
365Media Kft. írásos engedélyével lehetséges!