“”
Az lenne a kérdésem, hogy nem engedett regisztrálni a gamer365-ös emailemmel és azt szeretném megkérdezni, hogy a két oldal kezeli egybe a felhasználókat, vagy ide akkor az uj regemmel tudok csak írkálni? Mondjuk sikerült itt is ugyanazt a nick nevet megadnom, szal nem olyan nagy gond, meg amúgy sem szoktam sűrűn írkálgatni. Csak mikor a pc365-re akartam regelni, akkor a gamer365ös emailemre már azt írta, hogy benne van a rendszerben, de nem tudtam belépni azokkal az adataimmal ide is. Hozzászólások
“Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!”
Hali, új vagyok, így lehet, hogy csak én vagyok balfék, de én nem találtam olyan opciót a profilom szerkesztésénél, hogy meg tudjam változtatni a jelszavamat. Nos, erre van lehetőség? Thx “”
A footerben a feednél "kövessd" szerepel, a twitternél pedig "kövesd". Nem akarok dönteni, hogy melyik a jó, de legalább legyen konzisztens. “Deadpool, rozsomák96, Necroman Mk2”
És most sem? :) “You mean coitus?”
Vettem... nézem, hogy mit lehet tenni. “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Igen, ezt én is észrevettem már. Nem katasztrofális hiba, de zavaró. A jobb oldalt található fórum- és blogoszlopban ha az egér a fórum- vagy a blogbejegyzés címén áll, akkor popuppol a rövid jellemzés. Mivel van egy kis delay a popup eltűnésekor, a felfelé mozgó kurzorom szinte mindig ráfut a popup-ra, ami ettől megmarad és nem tűnik el - viszont eltakarja a felette lévő bejegyzést, amire emiatt nem tudok kattintani. Ekkor mindig egy plusz mozdulatsor szükséges, amivel lehúzom a kurzort, megvárom amíg a popup eltűnik és visszaviszem a kurzort a linkre, ami érdekel.
Nem lehetne a delay-t nullára venni, azaz a popup azonnal tűnjön el, amint a kurzor elhagyja a linket? Vagy beállítani, hogy ne felfelé, hanem lefelé vagy oldalra helyezkedjen el?
“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Bár sejtem a választ, de azért biztosra megyek: a moderátorok ugye a publikálatlan bejegyzéseinket is látják? “Stealth action is my obsession”
Nem is habozok tovább. Köszönöm. “You mean coitus?”
Nah, aki ilyen problémákkal küzd - mindenki aki a legutóbbi update óta publikált - mentsen rá egy blogpostjára és akkor szépen befrissül minden! “Stealth action is my obsession”
Köszönöm a gyors reagálást. :) “Fraggen und fraggen lassen.”
Én látom (és btw. nagyon jó)! De valóban csak a profilodban látni, a főoldalon nem. Továbbítom. “Stealth action is my obsession”
Most nézem, hogy valamiért nem frissesség szerint teszi ki a blogokat. “Stealth action is my obsession”
Írtam egy blogot, kipiáltam, hogy publikálható, de nem jelenik meg a Blogok menüpontban. :S “Fraggen und fraggen lassen.”
Megfontolandó, még lesz róla szó, mivel végleges novemberben lesz. Ami pedig a hírportálságot illeti: megint csak november a kulcsszó, onnantól jóval több minden lesz az oldalon, nem csak hírek. “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Nem hiba, csak javaslat: mivel látom az eredmény itt egy hírportál, ezért lehetne a napi hírlimitet 9-ben maximalizálni? Csak mert a fenti fejléc miatt a korán befutott hírek már nem fognak látszódni a nap végére, a szekcióba pedig nem biztos, hogy mindenki bele fog nézni. “You mean coitus?”
Egyébként ie7-re már csak minimálisan van optimalizálva az oldal (elfut rajta, de annyi), ha már ie, akkor használj inkább 8at, de sokkal jobb és szebb firefoxot, safarit, vagy google chrome-ot használva! “Üdv gamerek!!!”
Sziasztok!Itt is szeretném megköszönni a szrkesztőknek, hogy a gameren írt problémámat megoldottátok. Be tudtam lépni, itt vagyok. Köszi
“Stealth action is my obsession”
Most már jó, én voltam a hülye. :P Miután szerkesztettem a bejegyzést, ugyanazt az ablakot kaptam vissza, nem pedig a blog főoldalát. “értem én. csak leszarom.”
Nálam müködik. Ami a ---more--- elött van rész csak az fog láttszodni a blogod főoldalán, a többi pedig csak a bejegyzésben. “Stealth action is my obsession”
De mégsem akar működni. :S “Stealth action is my obsession”
Ezt még nem is vettem észre. Thanks. “Notes adhesives”
Tudsz bevezetőt írni. A szövegbe ilesztett ---more--- parancs előtti rész a lead, utána a többi. “Stealth action is my obsession”
Plusz lenne még egy fejlesztési javaslatom. Nagyon örülnék neki, ha az archívum mellett (akár helyett) egy kategória fül is megjelenne, ahol a blogger saját maga hozhatna létre kategóriákat bejegyzései számára, pl: software, hardware, teszt, flash, stb. “Stealth action is my obsession”
Lehet, hogy már jelezték, de engem kifejezetten zavar, hogy ha írok egy blogbejegyzést, nincs lehetőség bevezetőt írni, mint a gameren. Lesz valamilyen orvosság rá? :) “You mean coitus?”
Elég sokmindent változtattunk (semmi sem látszik belőle :D), lehet, hogy pár apró bug elkerülte a figyelmünket. Ha találtok ilyet, gyorsan írjátok meg plz! “Notes adhesives”
Illetve naptárt, na. Iszom még egy kávét. A majom ugyanaz. :) “”
Remélem a sorsoló-majom algoritmusát újraírtátok, illetve nem uhgyanaz a majom húzza ki a nyertest mint a gameren :) :) :) “Notes adhesives”
Azt majd novemberben. Az elsőnapos plakátot pénteken sorsoljuk. “”
A nyereményjáték eredményéről semmi hir (első 24 órában regisztrálókra gondolok). Plusz a folyamatosan ölünkbe hulló játékokra is türelmetlenül várok. :-I “”
Ne haragudj nem láttam (látom) hogy válaszolt volna valaki ...elnézést (sunny)
“Notes adhesives”
Ahogy lentebb is írjuk: jelenleg nincs ilyen lehetőség. “”
Én még mindig nem találok semmilyen megoldást a hozzászólásom szerkesztésére... szóljatok pls ha én néztem el valamit... “Csak az használ pécét, aki túl csóró a machintoshoz.”
Viszont a privát üzenetek hiánya már annál inkább zavaró lehet. “Csak az használ pécét, aki túl csóró a machintoshoz.”
Jó, nem mintha nekem olyan sokat jelentene, hogy oda van-e rakva pár név egy "Barátaim" kiírás alá, magamtól is tudom, kit csípek. :D “Notes adhesives”
Barátlistánk nincsen, és egyelőre nem is lesz. Az új Gamer365-ön bemutatkozó verzióját valószínűleg áthozzuk majd ide is. “You mean coitus?”
Az, hogy most nincs, nem jelenti azt, hogy nem lesz. Amikor majd a gamer is ezzel a motorral fog menni, akkor biztosan lesz már, mert a kettő totál közös adatbázist fog használni. “Csak az használ pécét, aki túl csóró a machintoshoz.”
Tényleg nincs barátlista, csak most nézem :S Hát ez van, a pécéseknek nincsenek barátaik. :D “Be IMMORTAL”
Annyi hogy hiányzik a barátlista (vagy csak én nem találtam meg?o.O). Amúgy nagyon jó lett az oldal design-ja. PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
Fórum szervíz
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
+ÚJ TÉMA
(mindenek előtt keresgélj, hátha már létezik!)
Kedvenc fórumtémáid
Ahhoz, hogy kedvenc fórumtémáid lehessenek regisztrálnod kell!
Kiemelt témák
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
PC-s hibaelhárítás közösségi módra.
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
Akciók a digitális disztribútoroknál.
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
Legfrissebb diskurzusok
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
PC365 Hibabejelentő (380)
Aréna / PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
[blackbox] Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az... Aréna / PC365 Hibabejelentő
Eladó/cserélhető játékok (7)
Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
[nonkeat] Deus Ex 3 Collector's Edition-t keresek megvételre! Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
Anime -|fanservice|- (113)
Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
[shalton] Hát ott van például a Manyuu Hikenchou az előző szezonból, abban folyamatosan... Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Vicces képek (111)
Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
[Necroman Mk2] Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
Milyen gépet vegyek? (40)
Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
[Doberman] Nah szétnéztem neked a piacon, és öszinte szívből csak egy alaplapot tudnék... Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hírek (139)
Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
[Necroman Mk2] Galactic Warefare, azaz Csillagok háborúja környezetben játszódó CoD4 / MW1... Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
Comics (31)
Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age.
Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.
[Necroman Mk2] A Tron: Legacy-t IMAX 3D-ben láttam, és az ottani tapasztalatom az, hogy amely filmet nem... Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age. Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.

OCZ
Synology
ASUS