Regisztráció

x
Regisztráció
A regisztráció első lépéseként add meg az e-mail címedet!

Fórum / Aréna /

PC365 Hibabejelentő

indította: liquid, eddig 380 hozzászólás
« 3/8 »
09. okt 19. #285
elvis

“You mean coitus?”
Azt még finomítani fogjuk... 0 hsz topik nem fog látszani a listában és törölni is fogjuk automatikusan. A létrehozáskor erre külön fel lesz hívva a figyelem!

09. okt 19. #284
Necroman Mk2

“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Bug: a 0 hsz-es fórum-topicoknál az Utolsó hozzászóláshoz 1970. január 01. van írva.

09. okt 19. #283
Zargabaath

“”
Lehet, hogy már irta valaki, bevallom nem olvastam teljesen vissza, meg nem is hiba amit jelenteni szeretnék, de nem találom a barátnak jelölés gombot.

09. okt 18. #282
Borzas

“”
Nem hiba, de WTB edit button, azaz valahogyan lehessen szerkeszteni a már elküldött hozzászólásomat please (ha van ilyen kérlek ne húzzatok karóba, valószínű nem vettem észre)

09. okt 18. #281
liquid

“Notes adhesives”
Érthető volt, a béta alatt is mondták többen, elrágódunk rajta.

09. okt 18. #280
fibroo

“Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra ;)”
Ez nem hiba hanem javaslat, h. fent a cikkeknél mikor rátolod az egeret bal oldalt az egyik kis rublikára akkor váltson annak a nagyobb részletesebb képére jobb oldalt. Na ezt jól megmondtam de remélem érthető volt. :)

09. okt 18. #279
liquid

“Notes adhesives”
Vegyél fel kedvenc dolgokat :)

09. okt 18. #278
Blackcolt

“”
A főoldalon a blogokhoz és fórumokhoz is egyaránt a "még nem vettél fel kedvenc fórumtémát sem" szöveget írja ki.

Nem őrült nagy hiba, de kicsit megzavart, hogy most mit is nézek? Tudom, vegyek fel kedvenc dolgokat:)

09. okt 18. #277
liquid

“Notes adhesives”
Blog fejléc: 820*65
Profilkép: ezt elég ügyesen méretezi / arányosítja magától, dobj be valamit, valószínűleg jó lesz (ne legyen extrém vékony, mondjuk, vagy extrém kis felbontású)

09. okt 18. #276
Raam989

“”
Nem láttam kiírva az adatlapomnál, hogy mekkora méretű képeket használhatok avatarnak, blog képnek, stb. Én voltam vak?
Mindenesetre azt szeretném megkérdezni, hogy a blog fejlécnek mekkora az optimális mérete?

09. okt 18. #275

“”
Bug of the Day: Ha bejelentkezem a Gamer 365 felhasználói nevemmel, és jelszavammal, de nem véglegesítem azt, hanem egyből kommentelésbe kezdek, akkor név nélkül tudom osztani az áldást, és bármi mást, ami csak belefér :)

09. okt 18. #274
Csokis

“Coito ergo sum! :)”
Ez az, már van RSS! Köszi!

09. okt 18. #273
Ultratti

“”
MZ/X,MZ/Z jelentem:A vonal eme végén minden műxik.

09. okt 18. #272
Csokis

“Coito ergo sum! :)”
RSS még nem működik?!

09. okt 18. #271
elvis

“You mean coitus?”
A gamer365 tartalmi hasáb 432px széles, de a blog egy dobozba van zárva, ami miatt a tartalom szélessége ennél kevesebb... a pc365-ön ugyanez 468px széles (vajon miért?), de a blog itt is dobozolva van...

09. okt 18. #270
Necroman Mk2

“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Nem baj, most már tudjuk, hogy Alfred E. Newman is idejár álnéven fórumozni :)

09. okt 18. #269
Jürgen

“Almost Famous”
Upsz, bocs. IE alatt néztem egy (javított) bugot, és még az általános admin nickel vagyok bejelentkezve. liquid voltam.

09. okt 18. #268
Jürgen

“Almost Famous”
Hmm. Pedig egészen pontosan 432px széles, ha jól csalódom. De lehet, hogy nem.

09. okt 18. #267
Necroman Mk2

Nem egészen: pl. az AA3 őszi cikkemnél először 430-as volt a kép, s a jobb széle nem látszott.

09. okt 18. #266
liquid

“Notes adhesives”
Tulajdonképpen ott is 430 a maximum, a 420 inkább biztonsági ráhagyás. :)

09. okt 18. #265
Necroman Mk2

Nem hiba, de jól látom, hogy a nagyobb képeket 430 pixel szélesre kicsinyíti le? Csak mert Gameren a blogban 420 a megengedett.

09. okt 17. #264
elvis

“You mean coitus?”
Sajnos a phlexsys comment core-ban van egy bug, ami miatt az nem lenne jó jelen pillanatban. Már készítjük a fixet, vissza fog kerülni a számozás. Link az oldal alján: lesz! :)

09. okt 17. #263
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Ja, és az oldal alján is lehetne egy link a További híreink/További cikkeinkre? Amikor rájövök, hogy az általam keresett írás már nincs az oldalon, ne kelljen már a tetejére scrolloznom a további kereséshez...

09. okt 17. #262
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Elvis, nem lehetne ezt úgy megoldani, hogy visszatesszük a kommentszámokat és a "+Előzmény: ... üzenete" szöveghez hozzáillesztjük a komment számát, amire válaszol? Pl: "+Előzmény: elvis üzenete (12)" A szemem gyorsabban megtalálná a kérdéses kommentet, mert így mindenképpen kattintani kell, hogy megtudjam, ki mire válaszol.

09. okt 17. #261
elvis

“You mean coitus?”
hát... asszem ezen nem tudunk segíteni :(

09. okt 17. #260
elvis

“You mean coitus?”
igen!

09. okt 17. #259
Necroman Mk2

OFF, de mikor indul el holnap a publikus béta? (Tipp: 18-kor? :)

09. okt 17. #258
Necroman Mk2

Bug: blogbejegyzésben a beillesztett Youtube videó törli a sorkizárást, azaz az utána jövő szöveg ismét balra igazított lesz!

09. okt 17. #257
elvis

“You mean coitus?”
nem, ott ugye csak két sorunk van, hogy közöljünk valamit az utolsó kommentből, és ha ott még sorokat is tördelnénk, akkor sok esetben nem lenne túl informatív...

09. okt 17. #256
elvis

“You mean coitus?”
huhhh... valami debug sor bennmaradt... damnfuck...

09. okt 16. #255
Necroman Mk2

Az bugnak számít, hogy a cikkek, topikok és blogok alatt látható látható legutolsó hozzászólásában nem veszi figyelembe a sortöréseket?

09. okt 16. #254
HZeXtravaganza

“Lifesaver”

09. okt 16. #253
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Ha bemegyek Lovas LOTR Online hírébe, a bal felső sarokban megjeleni egy 1-es szám és letolja a teljes header-t.

09. okt 16. #252
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Szerintem nagyon kell a sorszámozás, mert így kurva nehéz visszautalni több kommentre...

09. okt 16. #251
elvis

“You mean coitus?”
dede... remélem :D

09. okt 16. #250
elvis

“You mean coitus?”
mert a reply cucc miatt felesleges

09. okt 16. #249
elvis

“You mean coitus?”
elhárítva

09. okt 15. #248
B3N1

“Mottó”
Mintha most jelszót se kért volna :D

09. okt 15. #247
Necroman Mk2

Hogy-hogy eltűntek a sorszámok a kommenteknél?

09. okt 15. #246
AntiHero

“Prehisztorikus Veterán”
A Hireknél nem tudom megnézni a régebbi híreket. PL 2 és 3as gomba kattintva:(

09. okt 14. #245
Necroman Mk2

'Moderálási' bug: http://www.pc365.hu/forum/arena/Vicces_kepek

09. okt 11. #244
elvis

“You mean coitus?”
Nem, mert alapvetően nem módosítunk nevet :D csak én :D

09. okt 11. #243
Necroman Mk2

Észrevétel: az bugnak számít, hogy kommentnél visszamenőleg nem módosítja a nevet?

09. okt 08. #242
elvis

“You mean coitus?”
hehe :) nagyon fáradt vagyok... ma toltam egy pécs-bp bp-pécs túrát...

09. okt 08. #241
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Mint "amiga"? Kicsit túl sok volt az Elysium, bro! :)

09. okt 08. #240
elvis

“You mean coitus?”
HZX és nonkeat is jól mondja. Annyit tennék csak hozzá, hogy azzal, hogy a PC platformnak egy külön site-ot dedikálunk még nem jelenti azt, hogy a Gamer365-ön megszűnnének a PC-s hírek, írások. Nem, ugyanúgy, ahogy eddig, továbbra is lesznek ott is. Viszont ITT teljes mélységében kivesézhetjük a PC-s témát, ami sokkal sokkal több, mint amiga a Gamer365 elbírna PC-ből. Ennyi :D

09. okt 08. #239
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Nem lesz összevonva a két oldal, csak a Gamer365.hu is megkapja ezt az engine-t (illetve ennek a bővített változatát), ha beválik. Egyébként igen, kellett már egy külön PC oldal, nagyon hiányzott. Az ide az múlt hetekben felkerült hírekből talán egy sem ment volna fel a Gamer-re, külön világ ez.

09. okt 08. #238
nonkeat

“itsukashima”
Singularity rulzik :D

09. okt 08. #237
nonkeat

“itsukashima”
Szerintem nagyon kellett egy külön PC-s oldal ami a játékokkal foglalkozik.
A gamestar weboldala is megpróbált multifunkciós lenni, de például én sosem kattintok rá a ps3 fülre, vagy az xboxra.
Jó, hogy lesz egy oldal ahol nem kell szemezgetni, hogy mi vonatkozik a PC-re. :)
Szerintem a Win7-tel az MS ha nem cseszi el, és tényleg beindul a köv generációja a Games for Windows projectnek, akkor fellendülhet mégjobban a PC-s gamer iparág. (Nem mintha most bajok lennének errefelé. :)

Valahol meg is volt említve egyébként, hogy majd később össze lesz vonva a két oldal, csak előbb még ezt kell felpörgetni. :)

Én örülnék, ha összejönne itt egy tartós és színvonalas pc-s gamer közösség.

09. okt 08. #236
Hiei87

“Csak az élet iható szódával, az alkohol csak tisztán :D”
Mondjuk lenne még egy "észrevételem" amit egy kérdéssel nyitnék: Miért kellet szétszedni a Gamer 365-öt?
Ezen kicsit elgondolkoztam, mert végűl is volt egy olyan oldalatok amin sok volt a látogató, és minden témában érintett volt, erre most szétjön a PC oldal így meg lessz osztva a látogatói statisztika is. Mondjuk én a PCt hanyagolom egy ideje, mert konzolozom, ettől függetlenűl azért pl a Diablo hírek vagy úgy a Blizzard hírek érdekelnének, meg kitudja úgy a PC játékok közűl 1-2 érdekelne, meg úgy a hírek is és most ezért 2 oldalt látogassak? Csak megemlíteném példának a Gametrailers.com oldalt, ahol a bug-okat leszámítva nagyon jól tudták felosztani a szekciókat, egy lapon belűl kis fülön keresztűl kiválaszthattad a megfelelő masinát(PC, Xbox, PS3, Wii stb...) de a ynitóoldaon keverve is voltak, így ha felkeltette valami az érdeklődésedet akkor csak katt és ott is voltál, nem kellet 5 oldalon külön szörfölgetni ha valamire kiváncsi voltál. :)
Ne értsetek félre nem fikázok meg kukacoskodom, csak tényleg érdekel :) .

1|2|3|4|5|6|7|8
« 3/8 »
PC365 Hibabejelentő
Létrehozta: liquid
Létrehozva: 2009. szeptember 30.
Hozzászólások száma: 380
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
Fórum szervíz
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
+ÚJ TÉMA (mindenek előtt keresgélj, hátha már létezik!)
Kedvenc fórumtémáid
Ahhoz, hogy kedvenc fórumtémáid lehessenek regisztrálnod kell!
Kiemelt témák

Elsősegély (231)

Aréna / Elsősegély

PC-s hibaelhárítás közösségi módra.

[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni.

Hasznos Holmik (129)

Aréna / Hasznos Holmik

Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.

[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és...

Digi Gazdaságos (180)

Aréna / Digi Gazdaságos

Akciók a digitális disztribútoroknál.

[axl] The Indie Gala
Legfrissebb diskurzusok

Digi Gazdaságos (180)

Aréna / Digi Gazdaságos

Akciók a digitális disztribútoroknál.

[axl] The Indie Gala

PC365 Hibabejelentő (380)

Aréna / PC365 Hibabejelentő

Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.

[blackbox] Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az...

Eladó/cserélhető játékok (7)

Játékok / Eladó/cserélhető játékok

Ez hiányzott eddig

[nonkeat] Deus Ex 3 Collector's Edition-t keresek megvételre!

Anime -|fanservice|- (113)

Aréna / Anime -|fanservice|-

Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)

[shalton] Hát ott van például a Manyuu Hikenchou az előző szezonból, abban folyamatosan...

Hasznos Holmik (129)

Aréna / Hasznos Holmik

Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.

[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és...

Vicces képek (111)

Aréna / Vicces képek

Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!

[Necroman Mk2]

Milyen gépet vegyek? (40)

Hardver / Milyen gépet vegyek?

Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.

[Doberman] Nah szétnéztem neked a piacon, és öszinte szívből csak egy alaplapot tudnék...

Elsősegély (231)

Aréna / Elsősegély

PC-s hibaelhárítás közösségi módra.

[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni.

Hírek (139)

Aréna / Hírek

A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.

[Necroman Mk2] Galactic Warefare, azaz Csillagok háborúja környezetben játszódó CoD4 / MW1...

Comics (31)

Játékok / Comics

Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age. Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.

[Necroman Mk2] A Tron: Legacy-t IMAX 3D-ben láttam, és az ottani tapasztalatom az, hogy amely filmet nem...

© Copyright - 365Media Kft. - Minden jog fenntartva! Az oldalon publikált
minden tartalom a 365Media Kft. tulajdona, felhasználása, csak a
365Media Kft. írásos engedélyével lehetséges!