“You mean coitus?”
Azt még finomítani fogjuk... 0 hsz topik nem fog látszani a listában és törölni is fogjuk automatikusan. A létrehozáskor erre külön fel lesz hívva a figyelem! Hozzászólások
“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Bug: a 0 hsz-es fórum-topicoknál az Utolsó hozzászóláshoz 1970. január 01. van írva. “”
Lehet, hogy már irta valaki, bevallom nem olvastam teljesen vissza, meg nem is hiba amit jelenteni szeretnék, de nem találom a barátnak jelölés gombot. “”
Nem hiba, de WTB edit button, azaz valahogyan lehessen szerkeszteni a már elküldött hozzászólásomat please (ha van ilyen kérlek ne húzzatok karóba, valószínű nem vettem észre) “Notes adhesives”
Érthető volt, a béta alatt is mondták többen, elrágódunk rajta. “Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra ;)”
Ez nem hiba hanem javaslat, h. fent a cikkeknél mikor rátolod az egeret bal oldalt az egyik kis rublikára akkor váltson annak a nagyobb részletesebb képére jobb oldalt. Na ezt jól megmondtam de remélem érthető volt. :) “Notes adhesives”
Vegyél fel kedvenc dolgokat :) “”
A főoldalon a blogokhoz és fórumokhoz is egyaránt a "még nem vettél fel kedvenc fórumtémát sem" szöveget írja ki.Nem őrült nagy hiba, de kicsit megzavart, hogy most mit is nézek? Tudom, vegyek fel kedvenc dolgokat:)
“Notes adhesives”
Blog fejléc: 820*65Avatar: 60*60 (mint a gémeren)
Profilkép: ezt elég ügyesen méretezi / arányosítja magától, dobj be valamit, valószínűleg jó lesz (ne legyen extrém vékony, mondjuk, vagy extrém kis felbontású)
“”
Nem láttam kiírva az adatlapomnál, hogy mekkora méretű képeket használhatok avatarnak, blog képnek, stb. Én voltam vak?Mindenesetre azt szeretném megkérdezni, hogy a blog fejlécnek mekkora az optimális mérete?
“”
Bug of the Day: Ha bejelentkezem a Gamer 365 felhasználói nevemmel, és jelszavammal, de nem véglegesítem azt, hanem egyből kommentelésbe kezdek, akkor név nélkül tudom osztani az áldást, és bármi mást, ami csak belefér :) “You mean coitus?”
A gamer365 tartalmi hasáb 432px széles, de a blog egy dobozba van zárva, ami miatt a tartalom szélessége ennél kevesebb... a pc365-ön ugyanez 468px széles (vajon miért?), de a blog itt is dobozolva van... “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Nem baj, most már tudjuk, hogy Alfred E. Newman is idejár álnéven fórumozni :) “Almost Famous”
Upsz, bocs. IE alatt néztem egy (javított) bugot, és még az általános admin nickel vagyok bejelentkezve. liquid voltam. “Almost Famous”
Hmm. Pedig egészen pontosan 432px széles, ha jól csalódom. De lehet, hogy nem. “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Nem egészen: pl. az AA3 őszi cikkemnél először 430-as volt a kép, s a jobb széle nem látszott. “Notes adhesives”
Tulajdonképpen ott is 430 a maximum, a 420 inkább biztonsági ráhagyás. :) “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Nem hiba, de jól látom, hogy a nagyobb képeket 430 pixel szélesre kicsinyíti le? Csak mert Gameren a blogban 420 a megengedett. “You mean coitus?”
Sajnos a phlexsys comment core-ban van egy bug, ami miatt az nem lenne jó jelen pillanatban. Már készítjük a fixet, vissza fog kerülni a számozás. Link az oldal alján: lesz! :) “You mean coitus?”
hát... asszem ezen nem tudunk segíteni :( “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
OFF, de mikor indul el holnap a publikus béta? (Tipp: 18-kor? :) “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Bug: blogbejegyzésben a beillesztett Youtube videó törli a sorkizárást, azaz az utána jövő szöveg ismét balra igazított lesz! “You mean coitus?”
nem, ott ugye csak két sorunk van, hogy közöljünk valamit az utolsó kommentből, és ha ott még sorokat is tördelnénk, akkor sok esetben nem lenne túl informatív... “You mean coitus?”
huhhh... valami debug sor bennmaradt... damnfuck... “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Az bugnak számít, hogy a cikkek, topikok és blogok alatt látható látható legutolsó hozzászólásában nem veszi figyelembe a sortöréseket? “You mean coitus?”
mert a reply cucc miatt felesleges “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Hogy-hogy eltűntek a sorszámok a kommenteknél? “Prehisztorikus Veterán”
A Hireknél nem tudom megnézni a régebbi híreket. PL 2 és 3as gomba kattintva:( “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
'Moderálási' bug: http://www.pc365.hu/forum/arena/Vicces_kepek “You mean coitus?”
Nem, mert alapvetően nem módosítunk nevet :D csak én :D “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Észrevétel: az bugnak számít, hogy kommentnél visszamenőleg nem módosítja a nevet? “You mean coitus?”
hehe :) nagyon fáradt vagyok... ma toltam egy pécs-bp bp-pécs túrát... “You mean coitus?”
HZX és nonkeat is jól mondja. Annyit tennék csak hozzá, hogy azzal, hogy a PC platformnak egy külön site-ot dedikálunk még nem jelenti azt, hogy a Gamer365-ön megszűnnének a PC-s hírek, írások. Nem, ugyanúgy, ahogy eddig, továbbra is lesznek ott is. Viszont ITT teljes mélységében kivesézhetjük a PC-s témát, ami sokkal sokkal több, mint amiga a Gamer365 elbírna PC-ből. Ennyi :D “itsukashima”
Szerintem nagyon kellett egy külön PC-s oldal ami a játékokkal foglalkozik. A gamestar weboldala is megpróbált multifunkciós lenni, de például én sosem kattintok rá a ps3 fülre, vagy az xboxra.
Jó, hogy lesz egy oldal ahol nem kell szemezgetni, hogy mi vonatkozik a PC-re. :)
Szerintem a Win7-tel az MS ha nem cseszi el, és tényleg beindul a köv generációja a Games for Windows projectnek, akkor fellendülhet mégjobban a PC-s gamer iparág. (Nem mintha most bajok lennének errefelé. :)
Valahol meg is volt említve egyébként, hogy majd később össze lesz vonva a két oldal, csak előbb még ezt kell felpörgetni. :)
Én örülnék, ha összejönne itt egy tartós és színvonalas pc-s gamer közösség.
“Csak az élet iható szódával, az alkohol csak tisztán :D”
Mondjuk lenne még egy "észrevételem" amit egy kérdéssel nyitnék: Miért kellet szétszedni a Gamer 365-öt?Ezen kicsit elgondolkoztam, mert végűl is volt egy olyan oldalatok amin sok volt a látogató, és minden témában érintett volt, erre most szétjön a PC oldal így meg lessz osztva a látogatói statisztika is. Mondjuk én a PCt hanyagolom egy ideje, mert konzolozom, ettől függetlenűl azért pl a Diablo hírek vagy úgy a Blizzard hírek érdekelnének, meg kitudja úgy a PC játékok közűl 1-2 érdekelne, meg úgy a hírek is és most ezért 2 oldalt látogassak? Csak megemlíteném példának a Gametrailers.com oldalt, ahol a bug-okat leszámítva nagyon jól tudták felosztani a szekciókat, egy lapon belűl kis fülön keresztűl kiválaszthattad a megfelelő masinát(PC, Xbox, PS3, Wii stb...) de a ynitóoldaon keverve is voltak, így ha felkeltette valami az érdeklődésedet akkor csak katt és ott is voltál, nem kellet 5 oldalon külön szörfölgetni ha valamire kiváncsi voltál. :)
Ne értsetek félre nem fikázok meg kukacoskodom, csak tényleg érdekel :) .
PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
Fórum szervíz
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
+ÚJ TÉMA
(mindenek előtt keresgélj, hátha már létezik!)
Kedvenc fórumtémáid
Ahhoz, hogy kedvenc fórumtémáid lehessenek regisztrálnod kell!
Kiemelt témák
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
PC-s hibaelhárítás közösségi módra.
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
Akciók a digitális disztribútoroknál.
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
Legfrissebb diskurzusok
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
PC365 Hibabejelentő (380)
Aréna / PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
[blackbox] Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az... Aréna / PC365 Hibabejelentő
Eladó/cserélhető játékok (7)
Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
[nonkeat] Deus Ex 3 Collector's Edition-t keresek megvételre! Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
Anime -|fanservice|- (113)
Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
[shalton] Hát ott van például a Manyuu Hikenchou az előző szezonból, abban folyamatosan... Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Vicces képek (111)
Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
[Necroman Mk2] Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
Milyen gépet vegyek? (40)
Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
[Doberman] Nah szétnéztem neked a piacon, és öszinte szívből csak egy alaplapot tudnék... Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hírek (139)
Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
[Necroman Mk2] Galactic Warefare, azaz Csillagok háborúja környezetben játszódó CoD4 / MW1... Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
Comics (31)
Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age.
Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.
[Necroman Mk2] A Tron: Legacy-t IMAX 3D-ben láttam, és az ottani tapasztalatom az, hogy amely filmet nem... Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age. Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.

Nokia
GAINWARD
Gigabyte