Regisztráció

x
Regisztráció
A regisztráció első lépéseként add meg az e-mail címedet!

Fórum / Aréna /

PC365 Hibabejelentő

indította: liquid, eddig 380 hozzászólás
« 4/8 »
09. okt 08. #235
elvis

“You mean coitus?”
mivel nem nagyon moderálgattunk... tegnap írtam egy postot, amit kitöröltem és akkor a fórum last modified mezője 1970-01-01-re váltott :D

09. okt 07. #234
nonkeat

“itsukashima”
ha nem túl intim a kérdés, mi volt az ? :D
el sem hiszem, hogy volt valami ami elkerülte a figyelmünket

09. okt 07. #233
elvis

“You mean coitus?”
nah, fogtam egy bugot váze :)

09. okt 07. #231
Necroman Mk2

“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Jut eszembe: a PopCap játékok ezentúl tesztelve lesznek?

09. okt 05. #230
Plebi

“”
Mi meg a lehetőséget :D

09. okt 05. #229
hrlqn

“You mean coitus?”
egyébként meg köszönjük a tesztelést!

09. okt 05. #228
hrlqn

“You mean coitus?”
azaz pont a legjobbak! :D

09. okt 05. #227
Project1083

“Na mi lesz?Kaszás vagy Basz@s?”
Edig probálgattam mindent,bugot igazán nem találtam.Sok sikert az uj oldalhoz,bár itt igazán nem leszek jelen pont oc only jellege miatt.Innen a laptopom miatt max a popcap games termékei érintenek.:)

09. okt 05. #226
liquid

“Notes adhesives”
Pár nap.

09. okt 04. #225
rozsomak96

“Avatar Changer”
Gondolom két-három hét.

09. okt 04. #224
Necroman Mk2

“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Mennyi az a kicsi pihi?

09. okt 04. #223
Necroman Mk2

No majd a szállingózó új fícsöröknél még elkellenek az árgus szemek!

09. okt 04. #222
liquid

“Notes adhesives”
Holnap kisorsoljuk a Dájábló naptárat, aztán kicsi pihi, aztán ópenbéta. Aztán indulunk.

09. okt 04. #221
Necroman Mk2

Tényleg, ezután mi lesz: pihi vagy egyből openbéta?

09. okt 04. #220
hrlqn

“You mean coitus?”
;)

09. okt 04. #219
Hiei87

“Csak az élet iható szódával, az alkohol csak tisztán :D”
Én a magam részéről befejezettnek látom a tesztet, nagyon sikeres lessz az oldal, a hibákat (az a kevés ami volt) javítva lettek az észlelésem szerint. GRAT :)

09. okt 04. #218
balazs

“facebook.com/balazs007”
Lesz PC365 podcast?

09. okt 04. #217
balazs

“facebook.com/balazs007”
Jaja, vérprofi a cucc, és állati jól is néz ki. :)

09. okt 04. #216
ProEvoFan

“”
nagyon fasza az oldal, nem találok bugot:)

09. okt 03. #215
hrlqn

“You mean coitus?”
KOmment módosítás: lehet, hogy csak a törlés lesz, az is post után 1 percig...
"belső üzi" igazság szerint egy teljes adok veszek rendszeren töröm a fejem, nem csak topik szinten. Amihez kelleni fog az üzenetküldés is. De most egyelőre más feladatok állnak előttünk.

09. okt 03. #214
NewYork

“”
Hát pedig jó lenne.Legalább egy módosítás gomb.A gameren is állandóan megy a spam :D Nomeg a levelezés is jó lenne,előreláthatóan itt is lesz eladó/vevő topik.

09. okt 03. #213
Danny

“Carpe Diem”
Nm hszm, mst ez a menő. :D

09. okt 03. #212
MuMa01

“"I don't share your greed, the only card I need is The Ace Of Spades"”
Meg minden második hírnél ha kattintok a fenti listából, egyszer van hírdetés a felső blokk és az alsó szekció között, máskor meg nincs. Direkt van így?

09. okt 03. #211
MuMa01

“"I don't share your greed, the only card I need is The Ace Of Spades"”
Ez ugye nem bug, hogy néhány admin nevében nincs magánhangzó?
hrlqn-re meg bstrd-re gondolok itt.

09. okt 03. #210
Elithun

“Tanácsadóink szerint célunk: szûkíteni a közszolgáltatási tevékenység-menedzsmentet.”
Azt tudom, hogy a reklámokat nem ti válasszátok meg, de a méretüket tudjátok, nem? Csak mert akkor lehetne köréjük csinálni valami az oldalhoz illő körbeölelő dolgot, mint pl az oldalsónál :) Nem akarok tovább kukacoskodni, szóval hagyom is ezt a témát.

09. okt 03. #209
hrlqn

“You mean coitus?”
hát sajnos a reklámokat nem mi választjuk, főleg most, ezek még csak google által prezentált hirdetések

09. okt 03. #208
hrlqn

“You mean coitus?”
Ezen még gondolkodunk...

09. okt 03. #207
balazs

“facebook.com/balazs007”
Ha viszont módosítani, akkor az időkorláttal együtt.

09. okt 02. #206
Elithun

“Tanácsadóink szerint célunk: szûkíteni a közszolgáltatási tevékenység-menedzsmentet.”
Nem tudom ez mennyire bug, de néhány a fenti, vízszintesen elhelyezkedő reklámok közül eléggé hülyén fest...Oldalt jól meg van csinálva azzal a szürkülő téglalappal, De a fentiek közül nem lehetne az összeset olyanra beállítani, mint amilyen az a kerekített élű?

09. okt 02. #205
AntiHero

“Prehisztorikus Veterán”
Nem tudom írták e már, de jó lenne olyan funkció mint gamer 365-ön. Amivel tudjuk törölni a komnenteket vagy esetleg ha tudnánk módosítania kommenteken az is jó lenne.

09. okt 02. #204
rozsomak96

“Avatar Changer”
Egyébként nem tudom mennyire gondolkoztatok el azon, hogy valami kis profil leírási lehetőséget is lehtne csinálni.

09. okt 02. #203
rozsomak96

“Avatar Changer”
Na és ha eladvalamit az ember itt és nem akarja megadni az email-jét, akkor ez mégis jó megoldás. De nekem teljesen mindegy, csak felmerült.

09. okt 02. #202
HZeXtravaganza

“Lifesaver”
Majd megmondja a tutit egy illetékes elvtárs, de szerintem nem. A PC365.hu nem olyan közösségi site lesz, mint a Gamer.

09. okt 02. #201
rozsomak96

“Avatar Changer”
Nem tudom megkérdezte-e valaki, de ugye lesznek majd levelezések. Ezt úgy értem, hogy üzenetet küldök a másiknak.

09. okt 02. #200
Vice

“Üdv gamerek!!!”
Hali!

A kezdetektől használom, nézegetem, irogatom az oldalt. Én csak egy bugot találtam, szerintem ez elég jó,és ahogy nézem a hozzászólókat,már egy ideje nem láttam bugjelentést. Gratulálok!

09. okt 01. #199
Kimmo 365

“”
Ja és igen, a fő cikkek/hirek "dobozban" szerintem ne csak a cim legyen kattintható, hanem maga a kép is, meglátom klikkolnék nem teszi. Tegye :)

09. okt 01. #198
Kimmo 365

“”
NFS Shift teszt kommentjében leirtam egyet, továbbá a kedvencek közé a blogot eléggé elveszik szerintem, kiemeltebb helyen kéne szerepelnie, vagy akár lehetne az USER nevét drag&drop betolni a kedvenceink közé.

09. okt 01. #197
liquid

“Notes adhesives”
Uraim, megkérnénk MINDENKIT, hogy a bétacélból adott user / pass-t ne passzolja tovább. Nem véletlenül hívtunk be csak ötven embert, és csak Gamer365 felhasználókat. Köszönjük.

09. okt 01. #196
hrlqn

“You mean coitus?”
a fenti sávban 1 perc cache van

09. okt 01. #195
Necroman Mk2

Az SC2 és az Anno csak helyfoglalásnak van ott, a Shiftet viszont én is tapasztaltam.

09. okt 01. #194
ProEvoFan

“”
egész pontosan sz oldal tetején lévő képekről, még akkor sem ha rámegyek a szövegre

09. okt 01. #193
ProEvoFan

“”
a főoldalról nem tudok belépni a NFS:Shift, Starcraft2: próbakőr és az Anno tesztekhez/írásokhoz

09. okt 01. #192
Necroman Mk2

BUG: írtam egy blogbejegyzést, de a fenti sáv nem frissítette magát azonnal.

09. okt 01. #191
Cayman HUN

“twitter.com/Caymanhun - videojáték, iphone és a net legmélyebb bugyrai -Ja, és használjte is Twitter-t!”
az sem rossz, de sztem az manapság már tul szimpla, egy ilyen aktivos modul a vagány mostanság :D ne nekem kelljen már böngészgetnem, azér vannak a botok hogy böngészgessenek helyettem :D

09. okt 01. #190
blackbox

“GDI”
Kimaradt, tehát saját hsz-ok megtekintése.

09. okt 01. #189
blackbox

“GDI”
Na igen, az tényleg jól jönne. Nekem is volt, hogy x blogba írkáltam, csak mivel iszonyú gyorsan jöttek-mentek a blogok, így már nem tudtam hol is volt.

09. okt 01. #188
Cayman HUN

“twitter.com/Caymanhun - videojáték, iphone és a net legmélyebb bugyrai -Ja, és használjte is Twitter-t!”
két építő szándékú észrevétel: lehetne olyan ficsőr, ami kidobja az utoljára aktív helyeket ahova kommenteztem, vagy jelzi, amennyiben az elmult x órában válaszoltak nekem valahol kommentek között. Gémeren is nagyon hiányolom, hogy kommentelek valaki blogjába, és vissza akarnék nézni, a usernévre nem emlékszem, és az istenér se találom meg hova kommenteltem! :) meg van hogy több topic-ba irok egyszerre, és jo lenne látni hogy melyikben kaptam választ éppen! Pl. van egy modul ami kilistázza aktivitás szerint azokat ahova az elmult 24 órában irkáltam, és kiemeli és a sorban előre teszi, ha abban a topicban kaptam választ, utána pedig kilistázza idősorrendbe, azaz frissesség sorrendben, hogy hova érkeztek másoktól kommentek!
A másik, az egy perces időlimit szólhatna egy bizonyos topic-ra, hirre, blogpost-ra, mert igy kicsit zavaró, hogy irok egyszer ide olvasok egy blogot kommentelnék, és hopp nem megy. az jó ötlet hogy egyet ne tudjanak telehányni percenkénti 50 millio kommentel, de az h akor máshova se tudok irni, sztem nem jó! :)

09. okt 01. #187
kukac7

“olyan csunya vagyok, hogy a kuva is azt mondja, faj a fejem.”
a lightbox-ot kiterjeszthetnetek az egesz oldalra.
ergo, ahol kep van beillesztve, bejohetne lightboxban.
lightbox helyett talan egy fokkal jobb valasztas lehet a shadowbox. :)

09. okt 01. #186
Necroman Mk2

Újabb "bug": új blogbejegyzés létrehozásánál a 10 perc nem az előző blog létrehozási dátumától, hanem az utolsó szerkesztéstől számítódik!

09. okt 01. #185
Necroman Mk2

BUG: ha a blog szerkesztése közben rájövünk, hogy mégis új bejegyzést szeretnénk írni, akkor az Új bejegyzés link nem működik!

1|2|3|4|5|6|7|8
« 4/8 »
PC365 Hibabejelentő
Létrehozta: liquid
Létrehozva: 2009. szeptember 30.
Hozzászólások száma: 380
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
Fórum szervíz
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
+ÚJ TÉMA (mindenek előtt keresgélj, hátha már létezik!)
Kedvenc fórumtémáid
Ahhoz, hogy kedvenc fórumtémáid lehessenek regisztrálnod kell!
Kiemelt témák

Elsősegély (231)

Aréna / Elsősegély

PC-s hibaelhárítás közösségi módra.

[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni.

Hasznos Holmik (129)

Aréna / Hasznos Holmik

Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.

[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és...

Digi Gazdaságos (180)

Aréna / Digi Gazdaságos

Akciók a digitális disztribútoroknál.

[axl] The Indie Gala
Legfrissebb diskurzusok

Digi Gazdaságos (180)

Aréna / Digi Gazdaságos

Akciók a digitális disztribútoroknál.

[axl] The Indie Gala

PC365 Hibabejelentő (380)

Aréna / PC365 Hibabejelentő

Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.

[blackbox] Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az...

Eladó/cserélhető játékok (7)

Játékok / Eladó/cserélhető játékok

Ez hiányzott eddig

[nonkeat] Deus Ex 3 Collector's Edition-t keresek megvételre!

Anime -|fanservice|- (113)

Aréna / Anime -|fanservice|-

Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)

[shalton] Hát ott van például a Manyuu Hikenchou az előző szezonból, abban folyamatosan...

Hasznos Holmik (129)

Aréna / Hasznos Holmik

Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.

[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és...

Vicces képek (111)

Aréna / Vicces képek

Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!

[Necroman Mk2]

Milyen gépet vegyek? (40)

Hardver / Milyen gépet vegyek?

Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.

[Doberman] Nah szétnéztem neked a piacon, és öszinte szívből csak egy alaplapot tudnék...

Elsősegély (231)

Aréna / Elsősegély

PC-s hibaelhárítás közösségi módra.

[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni.

Hírek (139)

Aréna / Hírek

A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.

[Necroman Mk2] Galactic Warefare, azaz Csillagok háborúja környezetben játszódó CoD4 / MW1...

Comics (31)

Játékok / Comics

Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age. Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.

[Necroman Mk2] A Tron: Legacy-t IMAX 3D-ben láttam, és az ottani tapasztalatom az, hogy amely filmet nem...

© Copyright - 365Media Kft. - Minden jog fenntartva! Az oldalon publikált
minden tartalom a 365Media Kft. tulajdona, felhasználása, csak a
365Media Kft. írásos engedélyével lehetséges!