“You mean coitus?”
mivel nem nagyon moderálgattunk... tegnap írtam egy postot, amit kitöröltem és akkor a fórum last modified mezője 1970-01-01-re váltott :D Hozzászólások
“itsukashima”
ha nem túl intim a kérdés, mi volt az ? :D el sem hiszem, hogy volt valami ami elkerülte a figyelmünket
“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Jut eszembe: a PopCap játékok ezentúl tesztelve lesznek? “You mean coitus?”
egyébként meg köszönjük a tesztelést! “Na mi lesz?Kaszás vagy Basz@s?”
Edig probálgattam mindent,bugot igazán nem találtam.Sok sikert az uj oldalhoz,bár itt igazán nem leszek jelen pont oc only jellege miatt.Innen a laptopom miatt max a popcap games termékei érintenek.:) “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Mennyi az a kicsi pihi? “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
No majd a szállingózó új fícsöröknél még elkellenek az árgus szemek! “Notes adhesives”
Holnap kisorsoljuk a Dájábló naptárat, aztán kicsi pihi, aztán ópenbéta. Aztán indulunk. “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Tényleg, ezután mi lesz: pihi vagy egyből openbéta? “Csak az élet iható szódával, az alkohol csak tisztán :D”
Én a magam részéről befejezettnek látom a tesztet, nagyon sikeres lessz az oldal, a hibákat (az a kevés ami volt) javítva lettek az észlelésem szerint. GRAT :) “facebook.com/balazs007”
Jaja, vérprofi a cucc, és állati jól is néz ki. :) “You mean coitus?”
KOmment módosítás: lehet, hogy csak a törlés lesz, az is post után 1 percig..."belső üzi" igazság szerint egy teljes adok veszek rendszeren töröm a fejem, nem csak topik szinten. Amihez kelleni fog az üzenetküldés is. De most egyelőre más feladatok állnak előttünk.
“”
Hát pedig jó lenne.Legalább egy módosítás gomb.A gameren is állandóan megy a spam :D Nomeg a levelezés is jó lenne,előreláthatóan itt is lesz eladó/vevő topik. “"I don't share your greed, the only card I need is The Ace Of Spades"”
Meg minden második hírnél ha kattintok a fenti listából, egyszer van hírdetés a felső blokk és az alsó szekció között, máskor meg nincs. Direkt van így? “"I don't share your greed, the only card I need is The Ace Of Spades"”
Ez ugye nem bug, hogy néhány admin nevében nincs magánhangzó?hrlqn-re meg bstrd-re gondolok itt.
“Tanácsadóink szerint célunk: szûkíteni a közszolgáltatási tevékenység-menedzsmentet.”
Azt tudom, hogy a reklámokat nem ti válasszátok meg, de a méretüket tudjátok, nem? Csak mert akkor lehetne köréjük csinálni valami az oldalhoz illő körbeölelő dolgot, mint pl az oldalsónál :) Nem akarok tovább kukacoskodni, szóval hagyom is ezt a témát. “You mean coitus?”
hát sajnos a reklámokat nem mi választjuk, főleg most, ezek még csak google által prezentált hirdetések “facebook.com/balazs007”
Ha viszont módosítani, akkor az időkorláttal együtt. “Tanácsadóink szerint célunk: szûkíteni a közszolgáltatási tevékenység-menedzsmentet.”
Nem tudom ez mennyire bug, de néhány a fenti, vízszintesen elhelyezkedő reklámok közül eléggé hülyén fest...Oldalt jól meg van csinálva azzal a szürkülő téglalappal, De a fentiek közül nem lehetne az összeset olyanra beállítani, mint amilyen az a kerekített élű? “Prehisztorikus Veterán”
Nem tudom írták e már, de jó lenne olyan funkció mint gamer 365-ön. Amivel tudjuk törölni a komnenteket vagy esetleg ha tudnánk módosítania kommenteken az is jó lenne. “Üdv gamerek!!!”
Hali!A kezdetektől használom, nézegetem, irogatom az oldalt. Én csak egy bugot találtam, szerintem ez elég jó,és ahogy nézem a hozzászólókat,már egy ideje nem láttam bugjelentést. Gratulálok!
“”
Ja és igen, a fő cikkek/hirek "dobozban" szerintem ne csak a cim legyen kattintható, hanem maga a kép is, meglátom klikkolnék nem teszi. Tegye :) “”
NFS Shift teszt kommentjében leirtam egyet, továbbá a kedvencek közé a blogot eléggé elveszik szerintem, kiemeltebb helyen kéne szerepelnie, vagy akár lehetne az USER nevét drag&drop betolni a kedvenceink közé. “Notes adhesives”
Uraim, megkérnénk MINDENKIT, hogy a bétacélból adott user / pass-t ne passzolja tovább. Nem véletlenül hívtunk be csak ötven embert, és csak Gamer365 felhasználókat. Köszönjük. “You mean coitus?”
a fenti sávban 1 perc cache van “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Az SC2 és az Anno csak helyfoglalásnak van ott, a Shiftet viszont én is tapasztaltam. “”
egész pontosan sz oldal tetején lévő képekről, még akkor sem ha rámegyek a szövegre “”
a főoldalról nem tudok belépni a NFS:Shift, Starcraft2: próbakőr és az Anno tesztekhez/írásokhoz“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
BUG: írtam egy blogbejegyzést, de a fenti sáv nem frissítette magát azonnal. “twitter.com/Caymanhun - videojáték, iphone és a net legmélyebb bugyrai -Ja, és használjte is Twitter-t!”
az sem rossz, de sztem az manapság már tul szimpla, egy ilyen aktivos modul a vagány mostanság :D ne nekem kelljen már böngészgetnem, azér vannak a botok hogy böngészgessenek helyettem :D “GDI”
Kimaradt, tehát saját hsz-ok megtekintése. “GDI”
Na igen, az tényleg jól jönne. Nekem is volt, hogy x blogba írkáltam, csak mivel iszonyú gyorsan jöttek-mentek a blogok, így már nem tudtam hol is volt. “twitter.com/Caymanhun - videojáték, iphone és a net legmélyebb bugyrai -Ja, és használjte is Twitter-t!”
két építő szándékú észrevétel: lehetne olyan ficsőr, ami kidobja az utoljára aktív helyeket ahova kommenteztem, vagy jelzi, amennyiben az elmult x órában válaszoltak nekem valahol kommentek között. Gémeren is nagyon hiányolom, hogy kommentelek valaki blogjába, és vissza akarnék nézni, a usernévre nem emlékszem, és az istenér se találom meg hova kommenteltem! :) meg van hogy több topic-ba irok egyszerre, és jo lenne látni hogy melyikben kaptam választ éppen! Pl. van egy modul ami kilistázza aktivitás szerint azokat ahova az elmult 24 órában irkáltam, és kiemeli és a sorban előre teszi, ha abban a topicban kaptam választ, utána pedig kilistázza idősorrendbe, azaz frissesség sorrendben, hogy hova érkeztek másoktól kommentek!A másik, az egy perces időlimit szólhatna egy bizonyos topic-ra, hirre, blogpost-ra, mert igy kicsit zavaró, hogy irok egyszer ide olvasok egy blogot kommentelnék, és hopp nem megy. az jó ötlet hogy egyet ne tudjanak telehányni percenkénti 50 millio kommentel, de az h akor máshova se tudok irni, sztem nem jó! :)
“olyan csunya vagyok, hogy a kuva is azt mondja, faj a fejem.”
a lightbox-ot kiterjeszthetnetek az egesz oldalra.ergo, ahol kep van beillesztve, bejohetne lightboxban.
lightbox helyett talan egy fokkal jobb valasztas lehet a shadowbox. :)
“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Újabb "bug": új blogbejegyzés létrehozásánál a 10 perc nem az előző blog létrehozási dátumától, hanem az utolsó szerkesztéstől számítódik! “Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
BUG: ha a blog szerkesztése közben rájövünk, hogy mégis új bejegyzést szeretnénk írni, akkor az Új bejegyzés link nem működik! PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
Fórum szervíz
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
+ÚJ TÉMA
(mindenek előtt keresgélj, hátha már létezik!)
Kedvenc fórumtémáid
Ahhoz, hogy kedvenc fórumtémáid lehessenek regisztrálnod kell!
Kiemelt témák
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
PC-s hibaelhárítás közösségi módra.
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
Akciók a digitális disztribútoroknál.
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
Legfrissebb diskurzusok
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
PC365 Hibabejelentő (380)
Aréna / PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
[blackbox] Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az... Aréna / PC365 Hibabejelentő
Eladó/cserélhető játékok (7)
Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
[nonkeat] Deus Ex 3 Collector's Edition-t keresek megvételre! Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
Anime -|fanservice|- (113)
Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
[shalton] Hát ott van például a Manyuu Hikenchou az előző szezonból, abban folyamatosan... Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Vicces képek (111)
Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
[Necroman Mk2] Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
Milyen gépet vegyek? (40)
Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
[Doberman] Nah szétnéztem neked a piacon, és öszinte szívből csak egy alaplapot tudnék... Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hírek (139)
Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
[Necroman Mk2] Galactic Warefare, azaz Csillagok háborúja környezetben játszódó CoD4 / MW1... Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
Comics (31)
Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age.
Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.
[Necroman Mk2] A Tron: Legacy-t IMAX 3D-ben láttam, és az ottani tapasztalatom az, hogy amely filmet nem... Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age. Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.

ASUS
Gigabyte
Ház táp nélkül