“GDI”
Fejléc beírásnál átírja a fejléc beírást, pontosabban a szavak kezdőbetűit: profil szerkesztésnél még "minden ami pc" -> A blogban pedig már így jelenik meg: "Minden Ami Pc" Hozzászólások
“You mean coitus?”
fel van töltve valami sárga kép és bele van írva:BLACKBOX BLOGJA
Új Blog - Béta Tesztelés
“GDI”
Fejléc nálam nem működik, profil - fejléc betallózása... végül nem ír ki semmit, mi lenne a hiba. Nem változik semmi. “You mean coitus?”
NAHH... az eddig reportolt hibák javítva... most alszom egy kicsit... gunnájt “"Ha kicsi a TÉT a kedvem SÖTÉT!"”
Észrevétel: Ti csináljátok a rally.hu -t is? Nem is tudtam... :PKitöltöttem az adataim a 365login-on és módosítottam a mail címem, de itt még mindig a régi (másik) mail címemmel kellett bejelentkeznem. Ez normális?
“itsukashima”
Fórumnál:Beírás után még egy kis ideig lehetne szerkesztés opciót elérhetővé tenni.
Ha valaki késő este nekivág témázgatni, és nincs ereje visszaolvasni a szövegét (mint én), az rossz nyomokat hagy.:)
“You mean coitus?”
1 - ha minden igaz szerkesztésre már nincs 10 perc limit2 - "mottó üresítés" felírva
3 - mentés után ezentúl profilon marad majd
4 - feltöltés nincs, használj flickr-t vagy picasat, vagy bármit erre a célra!
5 - nem :D
“itsukashima”
Ok, még pár észrevétel így éjszakára. Profilnál:
-Ha a mottóhoz írtam valamit, és később azt szeretném, hogy ne legyen ott semmi akkor az előző szöveget hagyja bent.
-Mentés után ne a főoldalra dobjon vissza! Rakjon vagy a profiloldalamra, vagy ne csináljon semmit. (De ez mondjuk egyén függő mi esik jól neki egy mentés után...)
Blognál:
-Kép hozzáadásnál jól jönne egy 'browse' gomb a saját képek feltöltéséhez. (Már ha nem gáz a tárhely méret.)
-Ha szerkesztem a blogot, vagy újat írok és 'véletlenül' ráesem az egér gombjaira, akkor jó lenne egy figyelmeztető/megerősítő ablak, hogy szerkesztés alatt állok (nincs "elmentve").
“itsukashima”
Most miután letelt a 10p, megpróbáltam berakni egy képet (a már meglévő bejegyzéshez) de nem jeleníti meg. (Megnéztem frissítés után is, de nincs semmi infó arról hogy kép lenne a blogban. A link ennek ellenére bent maradt.)Új bejegyzésnél nincs probléma a képpel, ott megjeleníti.
“Notes adhesives”
A szerkesztésnél ki fogjuk lőni az időkorlátot. Ez kvázi bug, új blog létrehozására terveztük, nem a szerkesztésre. “itsukashima”
Csatlakoznék muDao kommentjéhez (10perces roham). Nagyon frusztráló, hogy blog szerkesztésnél is bebüntet 10 percre! (a falat kaparom tőle)A másik, hogy ha már van 10 perces bünti, akkor egy számlálót rakhatnátok hozzá, hogy lehessen látni mikor van vége a szigornak.
Egyébként remek az oldal, frankó, hogy felül mindig elérhetőek az adatok.
(Smiley meg ne legyen! :D )
“”
profilomba beírtam fals tel.számot, nevemet, de mikor újra beléptem eltűnt “Notes adhesives”
...és ezt én sem értem. Dobjunk rá még egy plusz layernyi cikk előnézetet? Az egyrészt furcsa lenne, másrészt meg (első hallásra) kőkeményen teljesítményigényes. “Notes adhesives”
És még látható júzerneved sincs. Bug, gyaníthatóan. “Notes adhesives”
Nem kell rákattintanod, vagy megvárnod. Ha a kis képek fölé viszed az egeret, az ajánló címét, és rövid leírását olvashatod. Ennél több információ a Gamer-en sincs az ajánlóban.A nagyképen ennél egy fokkal többet közlünk (több szöveg), ilyen lehetőség viszont nincs a Gameren.
Értem a problémát (miért nem olyan, mint a Gamer-é), de itt egész egyszerűen egy más rendszerrel próbálkozunk.
“”
sziasztok! a főoldalon nem tudtam regisztrálni, kiírta h az email címem már rögzítve vanbeléptem a fórumra és csak itt sikerült regisztrálnom, és a fórum fő oldalán találtam meg a "regisztrációm érvényesítése" menüpontot
“facebook.com/balazs007”
Bezony, ez tényleg zavaró lehet majd a teljes változatban. “”
Jah még kimaradt, ha rákattintok akkor csak a cikk jön be nem egy gyors előnézet! “”
Igaz nem bug, de a főoldalon nem megoldható, hogy az ajánlóban ugyanúgy elő lehessen nézni az ajánlatokat mint a gamer365-ön, mert így nem olvasható semmi pár szavas infó róluk, csak, ha megvárom míg odaugrik, vagy ha rákattintok. Üdv! “Carpe Diem”
Itt a "PC365 BÉTA - bugot találtam!" szöveg felett van 2 link ugye, FÓRUM / ARÉNA, de mindkettő csak a fórumra mutat, bár az aréna linkjében egyel több / van. Bár lehet sose akart ez az arénára mutatni, akkor bocs. “Notes adhesives”
Bocs, ahogy írjuk is a főoldalas hírben, sok dolog temporális az oldalon. Vagyis: az SC2 ajánló mögött még nincs tartalom, egyszerű próba.A jó hír: lesz ilyen cikkünk a közeljövőben, mert tényleg kipróbáltuk az SC2 single player kampányát.
“You mean coitus?”
Amíg nem javítjuk, addig a 365login.hu-n lehet módosítani mindenféle adatokat, utána itt kilép belép és már megy is! “Fraggen und fraggen lassen.”
Ühhhüm, megesik, ez esetben tényleg megfontolandó fícsör. “Fraggen und fraggen lassen.”
Látom Tommy már említette, de azért a biztonság kedvéért: a születési dátumot nem igazán lehet bepöttyenteni. “”
Starcraft 2 próbakörre nem tudok klikkelni, mert nincsen alatta tartalom, pedig én el akartam olvasni. Főoldalon a képes mászkálós cucc. Pedig felhívta a figyelmemet rá “"Ha kicsi a TÉT a kedvem SÖTÉT!"”
Laptop-on nincs olyanom. :S “Fraggen und fraggen lassen.”
A középső egérgomb csodákra képes. :) “You mean coitus?”
Ahogy mondod... most szép lassan összeszedem, hogy milyen requestek voltak eddig... :) “"Ha kicsi a TÉT a kedvem SÖTÉT!"”
Egy újabb javaslat! Király lenne, ha a belinkelt linkek új lapon jelennének meg és nem a jelenlegin. :S “You mean coitus?”
hát :) óvatosan kell elhelyezni :D “You mean coitus?”
nézd meg, hogy hogyan jelenik meg a bétás hírben... vote tag “Notes adhesives”
Ennek megvan az oka. Ha több embert is ráeresztünk az oldalra (public béta), meglátjuk, hogy hol ésszerű megvonni a határt.“"Ha kicsi a TÉT a kedvem SÖTÉT!"”
Egyébként ezt a percenként hsz dolgot ki lehetne kapcsolni szerintem. :S “”
Nem szeretjük őket, mert amikor minden második usernek az van, akkor epilepsziás rohamot lehet kapni tőlük. :) “Mottó”
Ne is, kaotikus lenne :D, szmájlikkal mi a helyzet? :D “Mottó”
Nem tudom, de akkor egybetömörítenéd a heti avatarokat? :D “Mottó”
Ok, már ez is közel áll a kib@szottjóhoz. :DCsak az a fránya hirdetősáv ott fent... (meg a szmájli...)
PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
Fórum szervíz
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
+ÚJ TÉMA
(mindenek előtt keresgélj, hátha már létezik!)
Kedvenc fórumtémáid
Ahhoz, hogy kedvenc fórumtémáid lehessenek regisztrálnod kell!
Kiemelt témák
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
PC-s hibaelhárítás közösségi módra.
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
Akciók a digitális disztribútoroknál.
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
Legfrissebb diskurzusok
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
PC365 Hibabejelentő (380)
Aréna / PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
[blackbox] Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az... Aréna / PC365 Hibabejelentő
Eladó/cserélhető játékok (7)
Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
[nonkeat] Deus Ex 3 Collector's Edition-t keresek megvételre! Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
Anime -|fanservice|- (113)
Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
[shalton] Hát ott van például a Manyuu Hikenchou az előző szezonból, abban folyamatosan... Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Vicces képek (111)
Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
[Necroman Mk2] Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
Milyen gépet vegyek? (40)
Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
[Doberman] Nah szétnéztem neked a piacon, és öszinte szívből csak egy alaplapot tudnék... Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hírek (139)
Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
[Necroman Mk2] Galactic Warefare, azaz Csillagok háborúja környezetben játszódó CoD4 / MW1... Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
Comics (31)
Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age.
Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.
[Necroman Mk2] A Tron: Legacy-t IMAX 3D-ben láttam, és az ottani tapasztalatom az, hogy amely filmet nem... Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age. Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.

Gigabyte
Samsung 27" monitor+TV
Ház táp nélkül