“Mottó”
#65? Hozzászólások
“"I don't share your greed, the only card I need is The Ace Of Spades"”
Direkt ilyen lassú az oldal amikor kommentet küldök el az új oldal betöltéséhez képest (mármint ha megnyitok pl egy hírt vagy cikket)? “Carpe Diem”
Tehát most még lehet k_rvaanyázni, értem. :D “Carpe Diem”
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
No de hol a fórumszabályzat, FAQ, ilyesmi? :O
“Notes adhesives”
De történik.Ha a "Hír"-re kattansz, akkor lent csak a híreket (kék fejléc) látod. Ha "Cikk", akor csak a cikkeket (piros fejléc).
“You mean coitus?”
minden "ct_..." bla bla error üzenet ügyében lásd az #56-os kommentet! “You mean coitus?”
OMG! szerencsére talán tudjuk az okát... “Üdv gamerek!!!”
Hali. Bug'A béta verzióval kapcsolatos cikkhez akartam hozzászólni, amikor ezt írta ki.
Fatal error: Class 'ct_article_view' not found in /data/htdocs/pc365/include/classes/customTag.phlexsys.php on line 69
Fatal error: Class 'ct_blog_item' not found in /data/htdocs/pc365/include/classes/customTag.phlexsys.php on line 69
“Notes adhesives”
Őőőő... ez nem jó :) Elvileg EGYÁLTALÁN nem támogatjuk :) “Carpe Diem”
Értem, ettől függetlenül megjelent nálam a videó, csak miért ott?... :D
“Notes adhesives”
A beágyazható videókat egyelőre nem támogatjuk. A html-t sem, biztonsági okokból, ezért van ott a nagyon barátságos kezelőfelület a kommeneteknél :) “Notes adhesives”
Megtörtént.Az oldal ezen része (az adminfelület) az igazán überfasza, mert bármihez hozzá tudunk nyúlni két másodperc alatt. De ez titeket kevésbé érint. :)
“Carpe Diem”
Ha html-t használok blog bejegyzésben (pl youtube embed), akkor elég érdekesen "veszi be", tudom, ne használjunk html-t, de akkor is. :) “Csak az élet iható szódával, az alkohol csak tisztán :D”
Rendben :) Akkor szerintem nagyon jó lett az oldal ezeket tudtam csak kibogarászni eddig, de majd még visszanézekm jók vagytok ;) “Csak bódottág!! Cat ta bőttön!!”
Akkor az én fórumom nevét javítsátok már ki plíz... “You mean coitus?”
Ha reloadra rendbejön, akkor nem kell, akkor ez az oka, ha 2-3 reloadra is problémás, akkor viszont ordas bug :D “"Ha kicsi a TÉT a kedvem SÖTÉT!"”
Jogos! Ez engem is érdekelne. :) “Konzol, mert csak!”
Őőőő... ha ilyen van, akkor ne szóljunk? “Csak az élet iható szódával, az alkohol csak tisztán :D”
A fórumtéma fejlécének módosítása, vagyis hogy lehessen módosítani az esetleges hibás kiírásokat, illetve törölni lehessen.Link szövege “You mean coitus?”
Pár kommenttel előbb írtam, még a development változat fut, ilyen annamárják előfordulhatnak, amikor kódgenerálás fut épp... sorry, ma este váltunk live kódra... “You mean coitus?”
Valid... szerkesztésnél lehet kivesszük! “Konzol, mert csak!”
Előbb egy ilyet kaptam:"Fatal error: Class 'ct_box_article_search' not found in /data/htdocs/pc365/include/classes/customTag.phlexsys.php on line 69"
Nem jelent meg blokk itt jobbra.
“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Igen, ezt én is észrevettem. Új blognál oké, de egy meglévő szerkesztésénél idegesítő. “Na mi lesz?Kaszás vagy Basz@s?”
A 365ös béta vágányra megérkeztem,kérem vigyázzanak.:) “"Ha kicsi a TÉT a kedvem SÖTÉT!"”
blogszerkesztésnél azt írja, hogy lassabban mert csak 10 percenként nyomhatok blogot. :S “Csak az élet iható szódával, az alkohol csak tisztán :D”
Nem bug inkább hiányosságnak vélem hogy a Fórum fejléce nem módosítható, vagyis nincs szerkeztés vagy módosítás fűl, vagy csak én nem találom :D “Konzol, mert csak!”
Amíg teszt üzemmód, addig nem lehetne a fórum téma óránkénti limitálását kivenni? :P “Notes adhesives”
Illetve: blogszerk van, kommentszerk nincs, ahogy elvis írja :) “Notes adhesives”
Blogok / kommentek szerkesztése: egyelőre nincs. Mint ahogy nincs barát meg üzenet - amik a Gameren vannak, ugye.Két okból:
1. A PC365-öt egy direktebb infóközlő, kevésbé "közösségi" oldalnak szánjuk.
2. Eljön az a pont (valamikor a jövő év elején) amikor összefésüljük a két oldalt technológiai szempontból (a Gamer a régi motorunkon fut), és a közösségi funkciókat ekkor fogjuk átírni és bővíteni. Ha ezt is a PC365 indulása előttre időzítettük volna, akkor nem indulunk el vele idén. Így el fogunk, még októberben.
“www.gamestore.hu”
Azt most is lehet. A blogodban találod most is a hozzá való funkciót. “Csak bódottág!! Cat ta bőttön!!”
Na az beszarás jó lesz akkor viszont :) “You mean coitus?”
Lehet, kattintasz a blogbejegyzésedre és akkor ott jobb oldalt van egy "BLOGSZERVÍZ" doboz, abban van a módosítás link! “You mean coitus?”
Pedig még csak a development kód fut, este állunk át az élesre, akkor kb 300%kal lesz gyorsabb... “Csak az élet iható szódával, az alkohol csak tisztán :D”
Köszi akkor átméretezem egy kicsit :) “www.gamestore.hu”
Szerintem a fejléc dinamikusan követi a napszakokat, meg az időjárást, helyi idő szerint. :D “Carpe Diem”
Én személy szerint egy komment szerkesztés/törlés lehetőséget el tudnék viselni.Valamint kredit/rang nem lesz ezen az oldalon?
“"Ha kicsi a TÉT a kedvem SÖTÉT!"”
Király az oldal, tetszik! Gyors is, minden rendbe van eddig, kivétel a születési dátum megadását. :P PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
Fórum szervíz
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
+ÚJ TÉMA
(mindenek előtt keresgélj, hátha már létezik!)
Kedvenc fórumtémáid
Ahhoz, hogy kedvenc fórumtémáid lehessenek regisztrálnod kell!
Kiemelt témák
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
PC-s hibaelhárítás közösségi módra.
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
Akciók a digitális disztribútoroknál.
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
Legfrissebb diskurzusok
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
PC365 Hibabejelentő (380)
Aréna / PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
[blackbox] Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az... Aréna / PC365 Hibabejelentő
Eladó/cserélhető játékok (7)
Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
[nonkeat] Deus Ex 3 Collector's Edition-t keresek megvételre! Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
Anime -|fanservice|- (113)
Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
[shalton] Hát ott van például a Manyuu Hikenchou az előző szezonból, abban folyamatosan... Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Vicces képek (111)
Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
[Necroman Mk2] Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
Milyen gépet vegyek? (40)
Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
[Doberman] Nah szétnéztem neked a piacon, és öszinte szívből csak egy alaplapot tudnék... Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hírek (139)
Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
[Necroman Mk2] Galactic Warefare, azaz Csillagok háborúja környezetben játszódó CoD4 / MW1... Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
Comics (31)
Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age.
Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.
[Necroman Mk2] A Tron: Legacy-t IMAX 3D-ben láttam, és az ottani tapasztalatom az, hogy amely filmet nem... Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age. Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.

G.Skill
Be Quiet! 1200W
OCZ