“Truner's the name, Sonic's the game!”
Nálam is szürke, de én felhőket látok. :) Hozzászólások
“Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" "FreePlayer & IndieGamer (PC)”
Nem katasztrofális, meg nem is igazi bug, de a jobb felső sarokban a nevünkre kattintva a profil módosító lap jön be, és nem a blog. (Csak mert Gameren már megszoktam...) “www.gamestore.hu”
Én a születési dátumot nem tudtam megadni. Telszám bug, valós. “Csak bódottág!! Cat ta bőttön!!”
Még egy Hatalmas bug számomra :(Nagyon szürke a "fejléce" az oldalnak :(
Mintha nem is lenne ott semmi..
“Konzol, mert csak!”
Már amennyiben ez bug:Ha a linknél nem adsz http:// előtagot, akkor helyi hivatkozásként próbálkozik.
Hozzáteszem: Google Chrome Frame-et a headerbe rakhatjátok és akkor az oldal is támogatni fogja. Jelentősen javul majd az egész. :)Csak tipp, nem kell leharapni a fejem. XD
“You mean coitus?”
Telefonszám bugot vizsgáljuk, fejléc megy, csak nem méretezzük, azt neked kell... 1000 px széles és circa 100 magas képet érdemes feltölteni, abból lesz valami... (Szóval látszik a kép, amit felraktál, de csak a teteje :) ) “www.gamestore.hu”
Ez van, ezt kell szeretni.:) remélem az új gámeren ilyen horror funkciók nem lesznek bevezetve, mert akkor már megyek is a petitiononlinera:D:D “Csak bódottág!! Cat ta bőttön!!”
Ez az 1percenkénti hsz szerintem is tré :SLesz itt még mit kijavítani ;)
“Ilyenem nincs.”
A legfrissebb diskurzusok alatt ha rámegyek egy téma nevére és teszamaszt a felette lévőre akarok átmenni akkor nem lehet mivel a felugró kis "ablak" ott marad ha rajta van az egér, de nem lehet kattintani rajta semmit. Szintén itt ha felugrik a kis ablak, de elveszem az egeret és eltünik majd gyorsan visszavinném /elmozdult az egér de szeretném látni például/ akkor nem jön vissza.
Kimaradt: az oldal maga nem nézett ki ocsmányul, csak az, hogy pl. a bejelentkezésnél csak úgy megjelenik és nem szépen lecsúszik a kis menü, hogy darabosan scrollozott, stb. Most minden tökéletesen fut (mondjuk ezis a Google érdeme). “Truner's the name, Sonic's the game!”
További IE dolog: aktiváltam a Google Chrome Frame nevű kis Google vackot, ami jobbá teszi az IE-t. Hivatalos cucc, aki tudja, töltse le. Észlelés: gigantikusan felgyorsult az oldal! Sokkal gyorsabban működik, mint a maradék böngészőben. “Csak az élet iható szódával, az alkohol csak tisztán :D”
Nem jegyzi meg a telefonszámot, illetve a bogomhoz nem tudok fejlécet illeszteni. “Notes adhesives”
IE és Firefox / Chrome alatt némileg másképp néz ki a dizájn. Leginkább azért, mert a lekerekítés nem grafikusan van megoldva, hanem kódból - olyan kódból, amit az IE jelenleg nem ismer.Ugyanakkor: szerintünk IE alatt is jól néz ki, egy másik, sarkosabb-komolyabb dizájn elképzelésünket tükrözi.
“Carpe Diem”
Nem hiszem, hogy bug, csak logikátlan, hogy a fórumoknál ha az "indította: xy" nevére kattintok, akkor a blogokhoz dob az oldal, nem lenne észszerűbb az emberke profiljára irányítani? “Truner's the name, Sonic's the game!”

A bejelentkezés is ilyen ocsmány módon jelenik meg. Hát igen, az IE rossz. Google Chrome átment, Opera átment, FireFox átment, Safari átment. :)
“Csak bódottág!! Cat ta bőttön!!”
Látom itt sem használható a mozgó avatar.. Szerintem pedig jó lenne, mert sokan szeretik minné hagulatosabbá tenni magukat :D És a smile is marad betü :( :O :D “Mottó”
Azért linkeltem helyetted. Win7 meg tetszik :D “Notes adhesives”
Ez marad. komment / perc, topik / óra. A forum későbbi kultúrált működése érdekében. Tudjuk, hogy kicsit (de csak kicsit) korlátoz, viszont visszatartja a nekivadult ifjoncokat a floodolástól. “Ilyenem nincs.”
Találtam is pár dolgot Win7 rendszer Gugli Chrome böngésző:- Az alsó keret nincs lezárva

- Az adatoknál a születési évet nem lehet szerkezteni és a telefonszámot nem jegyzi meg

-A blognál a mottó feletti kép nem jelenik meg

-A blognál a fejlécnél a berakott képet nem méretezi át hanem eredeti méretben rakja be /bár ez nemtudom mennyire hiba/ + a beírt blogcímet nem linkként jeleníti meg hanem síma szövegként. /szintén nemtudom hiba-e/

“www.gamestore.hu”
Tudom ez valszeg marad így, de ez a percenkénti kommentlimit nem tetszik:) “You mean coitus?”
See, köszönöm, szóval ez nem bug, csak a footerünk még nem végleges... ilyen nagy lesz, és lesz benne sok sok dolog :D fagyi, cukorka meg ilyenek, hogy magunkhoz édesgessünk mindenki jógyereket! :D “Truner's the name, Sonic's the game!”
Nekem is ugyanez volt, ami a képen van.B3N1: látom te is Sevent használsz. Megvagy vele elégedve? Én teljesen! :)
“Mottó”
Itt van, illetve csak nálam, Opera alatt tölt egy picit lustán az oldal?
“Csak bódottág!! Cat ta bőttön!!”
Na gyerekek. Roncsuk meg ezt a szájtot is :D “www.gamestore.hu”
Én csak este tudok bevágódni a bugvadászatba, de itt is megköszönném a lehetőséget:) Rohadt jó a design! “You mean coitus?”
Tudsz nekünk erről egy screenshotot gyártani? “Carpe Diem”
Kiírtunk minden bogarat! Amúgy tetszik az oldal, no jobban belevetem magam. :) “Truner's the name, Sonic's the game!”
Nemtudom bug-e, de az oldal alján a keret nincs lezárva, olyan, mintha ismételné magát lefelé. PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
Fórum szervíz
Arra kérünk, hogy a fórumot a fórumszabályzatban leírtaknak megfelelően használd! Tudod, trágárkodás, személyeskedés, stb... Legyetek jó gyerekek!
+ÚJ TÉMA
(mindenek előtt keresgélj, hátha már létezik!)
Kedvenc fórumtémáid
Ahhoz, hogy kedvenc fórumtémáid lehessenek regisztrálnod kell!
Kiemelt témák
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
PC-s hibaelhárítás közösségi módra.
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
Minden, ami megkönnyíti a (PC-s) életet.
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
Akciók a digitális disztribútoroknál.
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
Legfrissebb diskurzusok
Digi Gazdaságos (180)
Aréna / Digi Gazdaságos
[axl] The Indie Gala Aréna / Digi Gazdaságos
PC365 Hibabejelentő (380)
Aréna / PC365 Hibabejelentő
Dedikált bugjelentős topik. Próbáld pontosan körülírni, hogy mit találtál, és hogyan / mi jött elő.
[blackbox] Valaki majd rá tudna nézni a 365login.hu oldalra? Mert nem engedi módosítani az... Aréna / PC365 Hibabejelentő
Eladó/cserélhető játékok (7)
Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
[nonkeat] Deus Ex 3 Collector's Edition-t keresek megvételre! Játékok / Eladó/cserélhető játékok
Ez hiányzott eddig
Anime -|fanservice|- (113)
Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
[shalton] Hát ott van például a Manyuu Hikenchou az előző szezonból, abban folyamatosan... Aréna / Anime -|fanservice|-
Minden ami anime/manga, Japán...és minden ami fanservice, merchandise ;)
Hasznos Holmik (129)
Aréna / Hasznos Holmik
[Lothar] A verzióugrás ellenére relatíve kevés az újdonság, inkább stabilitási és... Aréna / Hasznos Holmik
Vicces képek (111)
Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
[Necroman Mk2] Aréna / Vicces képek
Ha egyszer normálisan megcsinálták a képlinkelést, akkor használjuk ki, és varázsoljunk mosolyt egymás arcára!
Milyen gépet vegyek? (40)
Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
[Doberman] Nah szétnéztem neked a piacon, és öszinte szívből csak egy alaplapot tudnék... Hardver / Milyen gépet vegyek?
Ha nincs pontos elképzelésed, hogy milyen gépet akarsz összeállítani itt felteheted a kérdésed.
Elsősegély (231)
Aréna / Elsősegély
[Lothar] Megadhatom, de erre a célra jóval egyszerűbb a MozBackup-ot használni. Aréna / Elsősegély
Hírek (139)
Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
[Necroman Mk2] Galactic Warefare, azaz Csillagok háborúja környezetben játszódó CoD4 / MW1... Aréna / Hírek
A címből ki lehet találni, hogy minden PC-vel kapcsolatos hír tartozik ide.
Comics (31)
Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age.
Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.
[Necroman Mk2] A Tron: Legacy-t IMAX 3D-ben láttam, és az ottani tapasztalatom az, hogy amely filmet nem... Játékok / Comics
Amerika. Goldan Age. Silver Age. Modern Age. Dc Comics , Marvel, Aspen és minden ami szebbé teszi az e-világi létet.

Ház táp nélkül
Intel Core i5-2300
ASUS 24" monitor